Ben jij klaar om te ontdekken wie je werkelijk bent?

Het is geen toeval dat je Miracle Life gevonden hebt. Het is echt tijd! Tijd voor die doorbraak. Waardoor je je weer thuis voelt in je lijf, waardoor je energie weer stroomt, waardoor je eindelijk mag zijn wie je altijd al was. Waardoor je zielsmissie helder wordt. Want diep van binnen weet jij
allang dat je zo veel meer te geven hebt. Dat de wereld zo veel liefdevoller kan en dat jij daaraan bij komt dragen. Diep van binnen weet je dat allang.

Bij Miracle Life helpen we je om je blokkades op te ruimen, donkere delen in het licht te zetten, familiekarma op te schonen, thuis te komen in jezelf en met een fijn stromend energiesysteem. We helpen je op de weg terug naar je essentie. Naar wie je werkelijk bent.

WELKOM BIJ MIRACLE LIFE, PRAKTIJK VOOR MULTIDIMENSIONALE HEALING EN ENERGIEWERK

De wereld waarin we leven, is absoluut magisch en onze ervaring hier op aarde is ongelofelijk!

…alleen zijn velen het contact met zichzelf, de natuur en de bron vergeten. Wie de connectie met zichzelf herstelt, kan meer vanuit zijn/ haar hart gaan leven en ook het wonder van het leven weer ervaren. Heb je al een tijd het gevoel dat dingen niet stromen, dat je vast loopt in werk, relatie, leven in het algemeen, dat bepaalde slepende pijntjes maar niet over gaan?

De reguliere gezondheidszorg gaat vaak zoeken naar fysieke, emotionele of mentale problemen. Maar wat er onder kan liggen, komt vaak niet aan bod. Bij Miracle Life gaan we op zoek naar blokkades in je energie en naar mogelijke spirituele redenen, waardoor je niet in flow komt.
Door connectie te maken met je hoger zelf, kunnen we informatie uitvragen over blokkades die je mogelijk van voorouders hebt meegekregen, eventueel aanwezige donkere energie, geblokkeerde energiestroom in het lichaam, chakra!s die niet lekker draaien, etherische lichamen die niet uitgelijnd zijn, vastzittend trauma… alles waarvan je hoger zelf vindt, dat het gezien en geheeld mag worden.

Daarna gaan we aan de slag om alles wat we tegen komen, aan te pakken. Met behulp van draken en andere lichtwezens, magnetiseren, visualisaties en emotionele release technieken, regressies en multidimensionaal reizen, gaan we met rust en aandacht samen aan het werk.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ons werkveld is zo divers, dat we gerust kunnen zeggen dat iedereen die er voor open staat, baat kan hebben bij ons energiewerk. Een persoonlijke aanpak, ouders met een hulpvraag voor hun kind, stellen die hulp in hun relatie kunnen gebruiken… echt van alles komt bij ons langs.

In het reguliere circuit komen velen niet structureel verder, omdat er naar emotionele, mentale of fysieke stukken gekeken wordt. Maar zelden wordt er gekeken of die terugkerende uitdagingen niet een onderliggende energetische / spirituele oorzaak hebben.

Ervaar jij
• fysieke klachten waardoor je niet lekker in je lijf zit?
• mentale belemmeringen in de vorm van terugkerende denkpatronen of piekergedachten? Denk je jezelf vast?
• emotionele uitdagingen, die je blokkeren of remmen in je ontwikkeling? Vind je het lastig om emoties te uiten of blijf je hangen in verdriet of angst? Gekoppeld aan een bewust trauma, of juist onverklaarbaar in dit leven?
• lage energie of giert deze door je lijf? Ben je op bepaalde niveaus geblokkeerd, of juist hypersensitief? Heb je moeite jezelf te beschermen in groepen, met bepaalde mensen op specifieke plekken?
• ook dat er zoveel meer is, dan wat onze zintuigen waarnemen? Heb je fijne of angstige ervaringen gehad, waar je nu geen raad mee weet? Of heb je al heel lang het gevoel dat je niet thuis bent op aarde?
Dit is zomaar een greep uit de onderwerpen, waaraan we zouden kunnen werken in een privé sessie.

In een privé sessie kan je met een eigen hulpvraag komen en laten we ons leiden door wat jou hoger zelf wil laten zien en wil helen. In onze evenementen en workshops gaan we in groepsverband met specifieke thema’s aan de gang. Tevens hebben we workshops speciaal gericht op vrouwen en op mannen.

Wil je zelf meer over deze onderwerpen leren en op die manier je leven transformeren, schrijf je dan in voor een van onze trainingen (wordt aan gewerkt).

Ervaar jij
• dat je je eenzaam voelt in jouw relatie? Dat je langs elkaar leeft met allebei eigen vrienden en doen jullie leuke dingen niet meer samen, vanwege drukte op het werk, hobby’s of kinderen?
• een verstoring in de communicatie of het ontbreken van werkelijk met elkaar praten, waardoor je elkaar niet meer begrijpt en niet meer vindt? Hebben jullie vaker ruzie en blijven de verwijten hangen?
• geen vuur meer in de relatie, saaie sex of is deze minimaal aanwezig? Heb je het gevoel niet alles uit de relatie te halen qua passie en jouw eigen seksuele potentie te leven? Wil je dat jouw vuur aangewakkerd wordt, durf je jouw verlangens uit te spreken?
• dat je jouw buddy, jouw vriend(in) mist? Die ellenlange knuffelpartijen die je in het begin samen had, de neiging om alles met elkaar te delen, het ‘gewoon’ samen aanwezig te zijn, bij elkaar?
• dat je jouw partner niet (meer) vertrouwt? Zijn er zaken die onuitgesproken blijven? Zit er pijn in jou of kamp je met schuldgevoel en zou je hiervan af willen?

Dit is een greep uit de onderwerpen waar wij mee aan de slag gaan als we jullie als stel mogen helpen.

In een privé sessie waar jij met jouw partner komt, werken wij met jullie hulpvraag. Wij zullen jullie o.a. door eerlijke communicatie, emotionele schoonmaak en nieuwe manieren van verbinden, dichter bij elkaar brengen.

Naast de privé sessies verzorgen wij ook evenementen en workshops voor stellen die samen dit proces van verbinden en elkaar her-vinden aan willen gaan.

Én we hebben dit jaar ruimte voor een paar speciaal op jullie afgestemde trajecten. Hierin gaan we kijken wat jullie individueel en als stel nodig hebben, om een transformatie in jullie zelf en je relatie te maken. Voel je een “JA” als je dit leest, maak hier meteen een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Hier vinden jullie uitgebreidere informatie over wat we voor jullie als stel kunnen doen. 

Bij Miracle Life zijn we er voor jou als ouder van een hooggevoelig kind, van baby tot puber. Ervaar jij:
• dat je kind wellicht meer ziet, voelt, weet of hoort, dan onze 5 wereldse zintuigen kunnen waarnemen? Is je kind spiritueel, fantasierijk en diepzinnig? Doet het soms uitspraken die totaal niet bij zijn/haar leeftijd passen en weet je niet goed hoe je daar mee om kan gaan?
• dat het angstig is in combinatie met bepaalde plekken of juist veelvuldig met een té levensechte “imaginary friend” speelt?
• dat je kind fysieke, emotionele, of spirituele uitdagingen heeft, waar je geen helderheid op krijgt of oplossingen voor vindt? Dat je kind worstelt met alle energiën die het om zich heen voelt? Pikt het gemakkelijk gevoelens van anderen op?
• dat je kind opgelegde kaders en structuren ingewikkeld vindt? Dat het zich afzet tegen dingen moeten doen, waar het de zin niet van inziet?
• dat je kind onverklaarbaar angstig, boos of verdrietig is? Plotselinge hevige gedrags- of stemmingswisselingen heeft (alsof het kind overgenomen wordt), ineens onbereikbaar wordt?
• dat je, ondank je liefdevolle opvoeding, toch niet de echte verbinding kan geven die je kind nodig heeft? Of dat het de energetische bescherming mist om rustig te slapen, zich veilig te voelen?

In deze tijd komen massaal hooggevoelige kinderen naar de aarde. Misschien heb je wel eens gehoord van starseeds, indigo children, kristalkinderen of nieuwetijdskinderen. Dit zijn kinderen waarvan gezegd wordt, dat ze naar de aarde komen om te helpen een mooiere wereld te scheppen. Dit zijn zeer hooggevoelige kinderen die vanaf de geboorte meer zien, horen, voelen en vanuit een hoge dimensie hier aanschuiven.

Zonder bewustzijn hierop en frequentionele verbinding, kunnen ze kampen met heimwee naar hun oorspong en de wereld om zich heen niet goed begrijpen. Het is dan extra belangrijk dat de ouders kunnen aansluiten bij het kind, zowel in beleving, erkenning, als energie. Wij kunnen daarbij helpen.
Boek hier een sessie voor (jou en) je kind
of
klik hier voor meer informatie.

Wij zijn Chantal en Maarten

Beiden tot voor kort gewoon nuchtere Hollanders, beiden opgeleid tot gymleraar en een voorliefde voor sneeuw- en watersport. Chantal werkt al jaren in verschillende coach-rollen en Maarten als fotograaf en opleider. We zijn afgelopen jaren allebei door diepe en pijnlijke processen gegaan.

Deze levenslessen hebben aan de basis gestaan, van onze persoonlijke groei als mens. Langzaam maar zeker hebben we steeds bewuster een spirituele weg gekozen en onszelf en onze werkelijkheid bevraagd. Een jarenlange zoektocht van Maarten in verschillende wereldbeelden en spirituele stromingen, kwam uiteindelijk samen met zeer helder zien en voelen van Chantal, waardoor puzzelstukjes steeds meer op hun plek gingen vallen en we elkaar in onze ervaringen, inzichten en gaven konden vinden en bevestigen. De ontwikkeling van onze inzichten en gaven zijn afgelopen tijd in zo’n stroomversnelling gekomen, dat we niet anders kunnen dan onze missie te leven en uitdragen. Bij Miracle Life vind je gewone mensen die je, met de voeten op aarde en hun hoofd in de wolken, liefdevol helpen bij je zoektocht naar heling, zelfliefde, je missie en jeZelf.

REVIEWS

Ben jij klaar voor een echte transformatie?

Jij bent de verandering die je zoekt! Voor jezelf, in je familie, in je werk, in je positie in het leven. Dat betekent niet dat alles makkelijker wordt, maar wel dat je meer intuïtief en alignment met jeZelf kan leven. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Stuur ons een bericht via messenger of een van onze telefoonnummers en we nemen contact met je op. 

0