Vrouw zijn

Vrouw zijn; wat een ander beeld had ik daar vroeger bij dan nu. Vrouw zijn vond ik vroeger ingewikkeld; hormonen, ‘ongesteld’ zijn, net iets minder presteren dan mannen in sport. Ook de maatschappelijke verwachtingen nastreven; aantrekkelijk zijn voor anderen, wimpertjes, nageltjes etc.

Nu heb ik een heel ander beeld gekregen de afgelopen jaren. Door aandacht aan mezelf te geven, te dansen met mijn lijf, spelen, genieten van en met mijn lichaam, de druk te verminderen op presteren ben ik dichterbij mezelf gekomen dan ooit.

Ik speel met de elementen, eer mijn vuur šŸ”„ door mijn boosheid te uiten, mijn temperament door mijn lichaam te voelen stromen…

Ik speel met het wateršŸ’¦, door te zwemmen, helder water te drinken en te verbinden met mijn water elementen (zoals de baarmoeder)

Ik eer de aarde, door veel op mijn blote voeten te lopen, te aardenšŸŒ³ wanneer ik weg wil vliegen uit wat dan ook…. en de lucht, door te ademen, diep mijn buik in.

Vrouw zijn is zoveel meer dan mooie haartjes en het uiterlijk. Het is voor mij intunen met de oneindige wijsheid van ons lichaam, spelen met onze vrouwelijkheid, sensualteit, seksualiteit en flow….

In het najaar start ik samen met 2 prachtige dames het 13-manen traject. Wil je nu al meer weten, dm mij… Ik zal de komende tijd hier elke keer meer info over geven…

Liefs voor jou

0