Specials & Individual Ceremonies

LomiLomi

Maak kennis met een van de oudste en meest helende vormen van lichaamswerk. Lomi Lomi is de ceremoniële en spirituele massage uit Hawaï, die als doel heeft de ziel helpen te ontwaken.

LomiLomi is Hawaïaans sjamanistisch lichaamswerk waarin in ontspanning en overgave, diepe stukken aangeraakt kunnen worden

De Hawaiiaanse spirituele leer vertelt onder andere, dat elke ziel die naar moeder aarde komt, een gouden kom vol liefde en licht is. Onze ouders gooien met hun opvoeding wat stenen in de kom. Pestgedrag en onzekerheid vullen jouw kom nog iets verder. Onbeantwoorde liefde en jouw eerste keer een verbroken relatie, je zelfafwijzing… Elke lastige ervaring gooit weer een steen in jouw kom… Net zo lang totdat jouw kom vol is en er geen plek meer is voor jouw oorspronkelijke licht.

LomiLomi is diepgaand sjamanistisch lichaamswerk, dat helpt bij het afvoeren van jouw stenen. Door te verbinden met de bron, met de levensadem Aloha, de voorouders, krachtdieren en met jouw liefdevolle intentie, is elke LomiLomi afgestemd op jou en vol helende energie. De veelheid van het aanraken, maakt het makkelijker om in overgave te gaan en de in diepere lagen los te laten. LomiLomi is een prachtige reis naar meer heelheid, ontspanning en bevrijding.

In 2 tot 2,5 uur gaan we energetisch reinigen, in een korte ceremonie verbinden met jouw intentie, onze gidsen en de bron. Daarna beginnen we met de massage van de achterkant van het lichaam, gevolgd door de voorkant. Het kan zijn dat er gevraagd wordt affirmaties uit te spreken en dat er emotie vrijkomt. Het is ook mogelijk dat de masseur gaat boeren, geeuwen of hoesten. Dit zijn manieren om te helpen energie te transformeren of releasen. We eindigen met een massage van het gezicht en het hoofd en als laatste met een aantal minuten rustig liggen om de energie door te laten werken. 

 • De kosten van een Lomi Lomi bedragen € 133,-
 • LomiLomi is een massage van het volledige lichaam, waarbij alleen de geslachtsdelen worden bedekt (en overgeslagen)
 • Dat geldt in principe ook voor massage van de voorkant van het lichaam. Desgewenst kan het borstgebied bedekt blijven (en dat onderbreekt enigszins de flow van de bewegingen)
 • We masseren met  biologische kokosolie en dat wordt rijkelijk aangebracht, mocht je daar niet tegen kunnen, neem dan zelf iets mee
 • Het is fijn om na afloop geen afspraken te hebben, want je staat waarschijnlijk energetisch behoorlijk open
 • Kom in kleding waar je je vrij in voelt, zodat je lichaam na afloop lekker los kan bewegen en stromen

Personal Womb Healing Ceremony

2,5 uur baarmoeder healing en ontvang de 13e rite van de Munay Ki in een prachtige ceremonie

je samen dieper in wil voelen op jouw baarmoeder. Chantal zal samen met jou invoelen op jouw baarmoeder en op zoek gaan naar de oorzaak van trauma, donkere stukken en waar heling plaats mag vinden. Deze baarmoeder heling is heel fijn voor alle vrouwen. Wil jij heling ontvangen in jouw baarmoeder omdat je:

 • een kinderwens hebt en ‘schoner wil worden’ en zo jouw kindje een fijne groei omgeving wil geven.
 • een kind hebt gekregen en voelt dat er trauma aanwezig is
 • een miskraam of abortus hebt meegemaakt
 • voelt dat je dit nodig hebt en misschien geen idee hebt waarom….

Tijdens deze combinatie sessie zullen we eerst vragen stellen wat jouw relatie tot jouw baarmoeder is, wat jij voor events hebt meegemaakt wat trauma heeft kunnen veroorzaken en gaan we op een liefdevolle energetische manier kijken en voelen hoe we heling kunnen brengen. Het tweede deel van de sessie nemen we je mee op reis naar de baarmoeder zelf middels een meditatie en sluiten we af met een inwijding van de Munay Ki. De 13e rite van deze Munay Ki is heel zacht, vol liefde en een cadeau voor jezelf.

2,5 uur aandacht voor jezelf. Aandacht voor jouw vrouw-zijn, voor jouw essentie en jouw baarmoeder. 
Je zult inzichten krijgen in energie die in jouw baarmoeder (en wellicht andere plekken in je lichaam) zit. Daarin gaan we samen voelen of dit gewenste energie is of dat het energie is die je liever loslaat. Chantal zal dit proces volledig begeleiden en je de veiligheid geven om heling aan te brengen op jouw baarmoeder, de plek van jouw creatiekracht.

Tijdens deze sessie zullen we o.a. aan de slag gaan met het voelen van de energie in de baarmoeder en de basis energie in jou. Dit doen we door ons af te stemmen. Je zult visualisaties ontvangen of je kijkt de gehele sessie mee met de energie die zich zal laten zien. 

Kortom, 2.5 uur volledige aandacht voor jezelf, jouw baarmoeder om jouw kracht te (her)vinden.  

De ceremonie is onderdeel van deze sessie. 
We vragen je om water mee te nemen uit een bron waar jij een connectie mee voelt, vers geplukte bloemen of zelf gekochte bloemen en om iets aan te trekken waar jij je vrouw en comfortabel in voelt. 

De prijs voor deze healing is € 177,-

Own Your Shi(f)t 1:1

Tijdens de 1:1 Own your Shi(f)t sessies gaan we niks uit de weg. Uitspreken, diep voelen, verhalen en werkelijk scheiden en verbinden met elk aspect van jezelf
 • je meer vrijheid in je leven wil ervaren
 • je schaamte, angst, verdriet wil opschonen
 • fysieke spanning wil loslaten
 • je uit je hoofd, in je lijf wil
 • je weer wilt leren voelen
 • je minder afhankelijk wil zijn van goedkeuring van anderen
 • je wil oefenen met het uitspreken van verlangens
 • grenzen wilt leren stellen zonder schade aan de relatie
 • wil leren om meteen te uiten wat dwars zit, zodat er niks blijft hangen
 • opeenstapelingen van kleine irritaties wil voorkomen
 • wil leren hoe je in veiligheid kan uiten en ruimte kan geven aan wat de ander nodig heeft
 • je relaties wil helen, wil leren te vergeven
 • dieper wil leren te verbinden, meer liefde en intimiteit wil ervaren

In Own your Shi(f)t combineren we een aantal technieken om je te helpen te verbinden met opgeslagen gestolde emotie en dat weer vrij te laten bewegen. We gaan, afhankelijk van jouw hulpvraag en wat er tijdens de sessie naar boven komt, spelend met uitspreken en voelen, op reis in jouw emotionele wereld. We gaan experimenteren met jouw triggers, jouw emoties doorvoelen, inzichten krijgen in jouw verhalen van de mind en ervaren hoe die verhalen wel eens helemaal niet gebaseerd zouden kunnen zijn op de werkelijkheid.

Veel mensen zijn bang voor de diepte van hun boosheid, verlangen, verdriet of pijn. En vanuit die angst blijven ze er maanden, jaren of misschien een heel leven mee rondlopen. Terwijl het werkelijk doorvoelen en transformeren van een emotioneel stuk niet langer dan 90 seconden hoeft te duren. En als die gestolde emotie weer in beweging is gebracht, geeft het veel meer ruimte voor liefde in je lichaam en in je leven. 

 

Een sessie Own your Shi(f)t duurt 1,5 uur. We bieden deze sessies aan als

 • losse sessie voor als je één specifiek thema aan wil pakken. De kosten hiervoor zijn € 99,-
 • serie van drie sessies voor als je meer op te ruimen hebt én/of de methode beter wil leren kennen om het ook in je dagelijks leven toe te gaan passen. De prijs hiervan bedraagt € 279,-
 • minitraject van vijf sessies voor als je voor een deep dive gaat en bereid bent alles aan te kijken. In de vierde of de vijfde sessie, mag je iemand meenemen. Je partner, een ouder, vriend of vriendin, waar je iets mee of naar te delen hebt en waar je graag in begeleid wil worden. Mag… hoeft niet. De kosten voor dit traject bedragen € 469,-

Mocht je dit spannend vinden… dan mag je dat voelen. Spreek maar uit dat je het spannend vindt en ga diep voelen in je lichaam. Waar voel je het, hoe voelt spannend? En blijf bij dat gevoel. Gewoon analyseren. Als het gevoel iets is veranderd, mag je gaan voelen of je jezelf door die angst wil laten tegenhouden, of dat je wil leren die angst te transformeren. En vervolgens klik je op de knop om te boeken. 😉 

Kinderen, zielskinderen of kinderwens

Afstemming op jouw (ongeboren) kind

jij meer zou willen weten over de kinderen in jouw leven. Dit kunnen reeds geboren kinderen zijn of zielskinderen die wellicht voor jou klaar staan.

Tijdens deze sessie kunnen we:

 • contact maken met een zielskindje die (wellicht) voor je klaar staat
 • contact maken met jouw reeds geboren kind zonder het gebruik van woorden. 
 • contact maken met jouw lichaam om te weten te komen of jij ergens blokkades hebt die een zwangerschap tegen zouden kunnen houden
 • jou voorbereiden op een mogelijke zwangerschap
 • jou tijdens de zwangerschap meer laten intunen op jouw eigen lichaam, om zo meer vertrouwen te creëren.

jouw kind en waar hij/ zij mee worstelt of waar jij als ouder mee worstelt. Let op; het kan zijn dat je totaal iets anders te horen krijgt dan je gewend bent of juist een mooie bevestiging van jouw kind, van iets dat je allang wist. In de sessie met een kind en jou als ouder zullen we voornamelijk in gesprek zijn met elkaar en zal er op energetische manier (noem het telepatisch) contact worden gelegd met het kind. Dit kan ook heel goed over afstand, dus het kind hoeft niet daadwerkelijk aanwezig te zijn.

Daarnaast kun je als vrouw met een kinderwens informatie krijgen over eventuele blokkades in jouw lichaam. Dit kunnen fysieke, mentale, emotionele of energetische blokkades zijn. Ook komt het voor dat er iets in de verbinding met de partner niet goed zit, waardoor een kindje besluit dat het (nog) geen tijd is om daadwerkelijk te komen. In sessie zullen we doorvoelen wat het is dat blokkeert en hier heling op te geven of oefeningen te geven waar je mee aan de slag kunt.

Voor vrouwen die zwanger zijn en onzekerheid voelen omtrent de groei van de baby, de mate van contact die ze ervaren, of welke onzekerheid dan ook, zullen we samen afstemmen op de energie van het kindje en de moeder.  Zo kunnen we eventuele onzekerheden wegnemen en meer vertrouwen geven in de zwangerschap. 

 

Voor alle sessies geldt dat we een uur de tijd nemen om te weten te komen wat er speelt, waar er heling mag plaatsvinden of waar er een concrete oplossing voor ligt. 

Deze sessies kunnen allemaal op afstand of bij ons op locatie. 

De prijs van een sessie is € 72,-