Chantal & Maarten

Gewoon een arbeidscoach en zomaar een fotograaf. Beiden gevoelig, beiden al een tijd met zelfontwikkeling bezig. Wat mediteren, mooie workshops volgen, verbinden met anderen en de natuur, langzaam thuis komend bij onszelf. Niet persé zweverig, wel bereidheid de voorgeschotelde werkelijkheid te bevragen, om met nieuwe ogen te kijken én om de synchroniciteit van het leven te onderzoeken en de aanwijzingen te volgen...

… en toen ontmoetten we elkaar. Vanaf het de eerste keer echt verbinden, vlogen de bijzondere ervaringen ons om de oren. Multidimensionaal reizen, contact met beings en allerlei bezoekers, downloads, instructies, inzichten. Een enorme berg verwarrende informatie, die door google van a tot z bevestigd werd.

We noemden onszelf niet voor niks gekscherend “Team two f%*cking weirdo’s” en beantwoorden onze avonturen vaak met een simpel “tuurlijk! Kan gewoon!” Met ons hoofd snapten we er namelijk vaak weinig van. En tegelijk voelden we dat, wat we ervoeren, klopte. Meestal gevolgd door een helder “aha-moment”. Connecting the dots… 

Wanneer nieuwe inzichten, beelden, ontvangen berichten, vaak gecombineerd met kennis uit workshops of informatie van internet, ineens als puzzelstukjes in elkaar vallen. Hierdoor hebben we een behoorlijk helder beeld van onze gezamenlijke en individuele bijdragen aan het opschoonproces van anderen en de wereld. Met ieder onze eigen krachten, die elkaar samen alleen maar versterken. 

Chantal van Ruler

No-nonsense en recht voor haar raap. Chantal zet je tijdens haar sessies flink aan het werk en neemt je graag mee naar andere levens, familielijnen, gebeurtenissen, blokkerende energieën, trauma’s, zodat je ze zelf aan kan gaan en op kan lossen. Haar kracht is om je zelf te laten ervaren waardoor sommige aspecten in je leven niet stromen en je inzichten zelf te laten ontdekken. 

Een sterk gevoel van hier niet vandaan komen’, dat is wat ik al sinds ik een kleine dame was voelde. Al jaren voel en zie ik meer dan wat er met het blote oog te zien is. In mijn jeugd ben ik veel in contact geweest met mijn persoonlijke gids, heb ik ervaringen gehad met overleden zielen en ook de minder prettige kanten gezien en gevoeld van gevoelig zijn. Dit is dan ook de reden geweest om mezelf ervan af te sluiten. In mijn jonge jaren wist ik niet hoe ik hiermee om kon gaan, hoe ik er niet bang voor kon zijn en was alleen mijn oudere vrouw met haar knotje (mijn gids) op de achtergrond aanwezig.

Tot het moment kwam dat ik in contact kwam met iemand die mij vertelde hoe gevoelig ik was en hoeveel kracht en energie er voornamelijk in mijn handen zat. Zij gaf aan dat ik hier mijn werk van zou moeten maken ooit….. Dat ooit is inmiddels al een tijdje aangebroken.

Aan het ‘werk’ gaan met mensen in groepen met een bepaald thema, is iets magisch voor mij. De energie van een groep mensen bij elkaar werkt zo versterkend en verhelderend. Ook de individuele sessies vind ik wonderlijk. De groei die ik zie, de transformatie bij iemand die is geweest werkt nog dagen en soms wel maanden door. Ik ben een dankbaar mens hier op aarde en beyond….

In een kort gesprek op de bank maken we kennis met elkaar en wisselen we informatie uit wat op dat moment nodig is. Hier kun je zelf ook aangeven of je aan bepaalde zaken zou willen werken of stel jij jouw hulpvraag. Zodra je op de tafel gaat liggen, kun jij ontspannen en zorgen we samen voor een comfortabele, veilige setting.

Als ik je aanraak, voel ik in op de energie en krijg ik vaak te ‘zien’ of voelen wat er op dat moment gezien mag worden. Deze informatie krijg ik van jouw hogere zelf. Tijdens de behandelingen wordt vaak snel duidelijk wie of wat er voor blokkades zorgt, hoe we deze blokkades kunnen verlichten of verhelpen en bepaal jij of je wilt meekijken en hoever je erin wilt duiken. Jij hebt hierin de regie. 

Vaak kan ik je meenemen op reis, naar andere levens om te zien waar er trauma is ontstaan wat je niet kunt duiden in dit leven. Deze wonden kunnen we meestal zachter maken of laten verdwijnen.

Na de tafelsessie komt het geregeld voor dat ik je uitdaag in verschillende settings door je voor een spiegel te zetten, bepaalde woorden te laten uitspreken of je te laten bewegen. Dit alles gebeurt in vertrouwen naar elkaar en om te voelen wat er opkomt. 

Voordat je vertrekt krijg je altijd een uitdaging, opdracht of vraag mee om thuis op door te gaan en te integreren wat er tijdens een sessie naar voren is gekomen. 

Het werken met mensen zat er al vroeg in; van sportlerares met een passie voor winter- en watersport in Nederland en buitenland, naar het coachen van mensen op diverse vlakken.

Nu voel ik heel sterk dat mijn zielsmissie ligt op het gebied van zelfontwikkeling, spiritualiteit en alles wat met gevoel te maken heeft. Daarom heb ik reiki 1 en 2 gedaan, magnetiseren, later drakenreiki en heb ik veel zelfontwikkeling gedaan bij andere prachtige helende mensen(handen). Daarnaast houd ik mij bezig met tantra, multidimensionaliteit, soul retrieval, werk ik met wichelroedes (ja, ik ben ook een heks) en mediteer ik vaak zelf of begeleid ik deze.

Wat ik vaak tegenkom in mijn sessies met vrouwen is trauma in het bekkengebied, de yoni en baarmoeder, soms persoonlijk en vaak een stuk collectief trauma. Ik schuw geen enkel onderwerp en er komt altijd het meest belangrijke aan bod in een behandeling.

Maarten Huisman

Afstemmen. Dat is wat Maarten al zijn hele leven heeft gedaan. Als hij in een sessie afstemt op je lichaamstaal, je veranderingen in energie is er geen escape om je pijnstukken te ontlopen. En met volledige aanwezigheid, biedt hij een prachtige veilige ruimte om deze stukken onder ogen te zien en te doorvoelen. Zijn energiewerk is niet veel anders. Scherp op de details verbindt Maarten elk stukje informatie, waardoor een totaalbeeld ontstaat en hij je op de plek kan krijgen, waar je kan kiezen of je de doorbraak aan durft. 

“Na een jarenlange studie op het gebied van mentale en emotionele hulpverlening (lees; na jaren burnout in – burnout uit en ongeveer alle mogelijke vormen van coaching en therapie), is het roer nu drastisch om. Het werkelijk doorvoelen van het spirituele inzicht, dat alles altijd precies is, zoals het moet zijn – hoe rot of mooi het op dat moment ook voelt – opende redelijk plotseling allerlei deuren. Binnen een paar maanden ging ik dingen zien, horen en voelen, die daarvoor voor mij verborgen waren. Plotseling leerde  ik over afstand in te voelen, kreeg ik, of ik het wilde of niet, allerlei informatie over mensen binnen. In die periode begonnen de ‘toevalligheden’ zich op te stapelen en wel op zo’n magische manier, dat van toeval in mijn optiek echt geen sprake meer kon zijn. Synchroniciteit stuurde me zonder pardon, naar een hele nieuwe manier van het leven leven. Ik leerde met energie werken en ondersteunde mijn intuïtieve gaven met de nodige cursussen. 

Deze inzichten en gaven, combineer ik met een enorme gereedschapskist, die ik aan mijn eigen jarenlange uitdagingen heb overgehouden. Wat toen een berg ellende leek, blijkt  nu mijn universiteit.

Zelf ervaar ik de overgang van fotograaf, opleider en surfer, naar energetisch healer als iets magisch. Als je me midden 2019 gevraagd had of ik ooit ook maar iets van dit werk zou gaan doen, had ik  je zeker voor gek verklaard. Laat staan dat ik had gelooft, dat ik begin 2020 een healingpraktijk had geopend. En dat is nou precies het wonder, dat ik in het leven ben gaan herkennen. Welcome to my Miracle Life!

Een sessie bij Maarten start over het algemeen in altijd in gesprek, aftastend wat op dat moment het meest urgent is. In gesprek met jouw fysieke aanwezigheid en je hoger zelf, wordt vanzelf duidelijk wat de volgende stap is. Vaak vertrouwt Maarten bij de keuzes van vervolgstappen op zijn wichelroedes.

Het gesprek op de bank kan voortgezet worden, om bijvoorbeeld emotionele blokkades te doorvoelen en technieken te leren waarmee je eigen pijn in de diepte kan doorvoelen en aangaan. Hier wordt vooral aan bewuste en onbewuste emotionele stukken en (mentale) belemmerende gedachten gewerkt. Dit lijkt misschien niet veel met energiewerk te maken te hebben, maar onderschat niet hoe belangrijk het is om de verstoppingen van vastgekoekte emotie en een overactief hoofd aan te pakken.

Het is ook mogelijk dat we al snel naar de tafel verhuizen, waar je, omringd met op de sessie afgestemde kristallen, samen kan werken aan wat zich aandient. Met invoelen op je energie, ervaart Maarten vaak jouw fysieke ongemakken en energetische blokkades in zijn eigen lijf en weet hij waar het niet stroomt en wat aandacht nodig heeft. In gesprek met jou en je hoger zelf, kan Maarten je meenemen op een reis door jezelf, dit leven en andere levens en dimensies.

Soms is het belangrijk dat je fysieke lichaam intuïtief kan bewegen en volgen wat er nodig is. In zo’n geval verhuist de sessie naar het vloerkleed en wordt samen er diep helend werk verricht door jouw eigen multidimensionaliteit te activeren en je kennis te laten maken met al je aspecten die je op dat moment te zien mag krijgen. 

Als leraar en opleider is Maarten jaren met groepen onderweg geweest in de bergen en op het water. Hij vindt het dan ook heerlijk om met groepen te werken.

In zijn burn-out tijd heeft hij aan zichzelf gewerkt bij verschillende coaches, met NLP, systemisch werk, haptonomie, nucleus therapie, yoga, meditatie, Kundalini yoga, sjamanisme, plantmedicijnen, tantra en Radical Honesty. Hij heeft zich vergaand verdiept in non-dualiteit en multidimensionaliteit en mag inmiddels met allerlei prachtige en sterke multidimensionale velden en energie verbinden.

Al deze ervaringen geven een goed gevulde toolbox aan vaardigheden en inzichten, samen met de geopende energetische kanalen, kan ik op veel niveaus werken. Emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel ben je bij Maarten aan het goede adres. 

Geen hulpvraag is te gek en je bent met alles bij ons welkom. Een aantal uitdagingen komt vaker voor dan anderen:

 • Thuis komen en aanwezig zijn IN je lichaam
 • …door het uitlijnen van je etherische (fijnstoffelijke) lichamen
 • Repareren van gescheurde etherische lichamen (door zwaar trauma bijvoorbeeld)
 • Ziel thuis brengen in het lichaam
 • Erfbanvloek of spirituele blokkade kantelen
 • Spanning / blokkades op zonnevlecht (middenrif) en/of hart verzachten
 • Ademhaling verdiepen
 • Lege koude buik aanpakken (vaak in combinatie met verstoorde sexualiteit)
 • Entiteiten verwijderen
 • Beperkende angsten aanpakken
 • Vastzittende emoties losmaken
 • “Thuis” missen (en dan gaat het niet over je huis op aarde)

Chantal & Maarten

Chantal & Maarten

Gewoon een arbeidscoach en zomaar een fotograaf. Beiden gevoelig, beiden al een tijd met zelfontwikkeling bezig. Wat mediteren, mooie workshops volgen, verbinden met anderen en de natuur, langzaam thuis komend bij onszelf. Niet persé zweverig, wel bereidheid de voorgeschotelde werkelijkheid te bevragen, om met nieuwe ogen te kijken én om de synchroniciteit van het leven te onderzoeken en de aanwijzingen te volgen...

… en toen ontmoetten we elkaar. Vanaf het de eerste keer echt verbinden, vlogen de bijzondere ervaringen ons om de oren. Multidimensionaal reizen, contact met beings en allerlei bezoekers, downloads, instructies, inzichten. Een enorme berg verwarrende informatie, die door google van a tot z bevestigd werd.

We noemden onszelf niet voor niks gekscherend “Team two f%*cking weirdo’s” en beantwoorden onze avonturen vaak met een simpel “tuurlijk! Kan gewoon!” Met ons hoofd snapten we er namelijk vaak weinig van. En tegelijk voelden we dat, wat we ervoeren, klopte. Meestal gevolgd door een helder “aha-moment”. Connecting the dots… 

Wanneer nieuwe inzichten, beelden, ontvangen berichten, vaak gecombineerd met kennis uit workshops of informatie van internet, ineens als puzzelstukjes in elkaar vallen. Hierdoor hebben we een behoorlijk helder beeld van onze gezamenlijke en individuele bijdragen aan het opschoonproces van anderen en de wereld. Met ieder onze eigen krachten, die elkaar samen alleen maar versterken. 

Chantal van Ruler

No-nonsense en recht voor haar raap. Chantal zet je tijdens haar sessies flink aan het werk en neemt je graag mee naar andere levens, familielijnen, gebeurtenissen, blokkerende energieën, trauma’s, zodat je ze zelf aan kan gaan en op kan lossen. Haar kracht is om je zelf te laten ervaren waardoor sommige aspecten in je leven niet stromen en je inzichten zelf te laten ontdekken. 

Een sterk gevoel van hier niet vandaan komen’, dat is wat ik al sinds ik een kleine dame was voelde. Al jaren voel en zie ik meer dan wat er met het blote oog te zien is. In mijn jeugd ben ik veel in contact geweest met mijn persoonlijke gids, heb ik ervaringen gehad met overleden zielen en ook de minder prettige kanten gezien en gevoeld van gevoelig zijn. Dit is dan ook de reden geweest om mezelf ervan af te sluiten. In mijn jonge jaren wist ik niet hoe ik hiermee om kon gaan, hoe ik er niet bang voor kon zijn en was alleen mijn oudere vrouw met haar knotje (mijn gids) op de achtergrond aanwezig.

Tot het moment kwam dat ik in contact kwam met iemand die mij vertelde hoe gevoelig ik was en hoeveel kracht en energie er voornamelijk in mijn handen zat. Zij gaf aan dat ik hier mijn werk van zou moeten maken ooit….. Dat ooit is inmiddels al een tijdje aangebroken.

Aan het ‘werk’ gaan met mensen in groepen met een bepaald thema, is iets magisch voor mij. De energie van een groep mensen bij elkaar werkt zo versterkend en verhelderend. Ook de individuele sessies vind ik wonderlijk. De groei die ik zie, de transformatie bij iemand die is geweest werkt nog dagen en soms wel maanden door. Ik ben een dankbaar mens hier op aarde en beyond….

In een kort gesprek op de bank maken we kennis met elkaar en wisselen we informatie uit wat op dat moment nodig is. Hier kun je zelf ook aangeven of je aan bepaalde zaken zou willen werken of stel jij jouw hulpvraag. Zodra je op de tafel gaat liggen, kun jij ontspannen en zorgen we samen voor een comfortabele, veilige setting.

Als ik je aanraak, voel ik in op de energie en krijg ik vaak te ‘zien’ of voelen wat er op dat moment gezien mag worden. Deze informatie krijg ik van jouw hogere zelf. Tijdens de behandelingen wordt vaak snel duidelijk wie of wat er voor blokkades zorgt, hoe we deze blokkades kunnen verlichten of verhelpen en bepaal jij of je wilt meekijken en hoever je erin wilt duiken. Jij hebt hierin de regie. 

Vaak kan ik je meenemen op reis, naar andere levens om te zien waar er trauma is ontstaan wat je niet kunt duiden in dit leven. Deze wonden kunnen we meestal zachter maken of laten verdwijnen.

Na de tafelsessie komt het geregeld voor dat ik je uitdaag in verschillende settings door je voor een spiegel te zetten, bepaalde woorden te laten uitspreken of je te laten bewegen. Dit alles gebeurt in vertrouwen naar elkaar en om te voelen wat er opkomt. 

Voordat je vertrekt krijg je altijd een uitdaging, opdracht of vraag mee om thuis op door te gaan en te integreren wat er tijdens een sessie naar voren is gekomen. 

Het werken met mensen zat er al vroeg in; van sportlerares met een passie voor winter- en watersport in Nederland en buitenland, naar het coachen van mensen op diverse vlakken.

Nu voel ik heel sterk dat mijn zielsmissie ligt op het gebied van zelfontwikkeling, spiritualiteit en alles wat met gevoel te maken heeft. Daarom heb ik reiki 1 en 2 gedaan, magnetiseren, later drakenreiki en heb ik veel zelfontwikkeling gedaan bij andere prachtige helende mensen(handen). Daarnaast houd ik mij bezig met tantra, multidimensionaliteit, soul retrieval, werk ik met wichelroedes (ja, ik ben ook een heks) en mediteer ik vaak zelf of begeleid ik deze.

Wat ik vaak tegenkom in mijn sessies met vrouwen is trauma in het bekkengebied, de yoni en baarmoeder, soms persoonlijk en vaak een stuk collectief trauma. Ik schuw geen enkel onderwerp en er komt altijd het meest belangrijke aan bod in een behandeling.

Maarten Huisman

Afstemmen. Dat is wat Maarten al zijn hele leven heeft gedaan. Als hij in een sessie afstemt op je lichaamstaal, je veranderingen in energie is er geen escape om je pijnstukken te ontlopen. En met volledige aanwezigheid, biedt hij een prachtige veilige ruimte om deze stukken onder ogen te zien en te doorvoelen. Zijn energiewerk is niet veel anders. Scherp op de details verbindt Maarten elk stukje informatie, waardoor een totaalbeeld ontstaat en hij je op de plek kan krijgen, waar je kan kiezen of je de doorbraak aan durft. 

“Na een jarenlange studie op het gebied van mentale en emotionele hulpverlening (lees; na jaren burnout in – burnout uit en ongeveer alle mogelijke vormen van coaching en therapie), is het roer nu drastisch om. Het werkelijk doorvoelen van het spirituele inzicht, dat alles altijd precies is, zoals het moet zijn – hoe rot of mooi het op dat moment ook voelt – opende redelijk plotseling allerlei deuren. Binnen een paar maanden ging ik dingen zien, horen en voelen, die daarvoor voor mij verborgen waren. Plotseling leerde  ik over afstand in te voelen, kreeg ik, of ik het wilde of niet, allerlei informatie over mensen binnen. In die periode begonnen de ‘toevalligheden’ zich op te stapelen en wel op zo’n magische manier, dat van toeval in mijn optiek echt geen sprake meer kon zijn. Synchroniciteit stuurde me zonder pardon, naar een hele nieuwe manier van het leven leven. Ik leerde met energie werken en ondersteunde mijn intuïtieve gaven met de nodige cursussen. 

Deze inzichten en gaven, combineer ik met een enorme gereedschapskist, die ik aan mijn eigen jarenlange uitdagingen heb overgehouden. Wat toen een berg ellende leek, blijkt  nu mijn universiteit.

Zelf ervaar ik de overgang van fotograaf, opleider en surfer, naar energetisch healer als iets magisch. Als je me midden 2019 gevraagd had of ik ooit ook maar iets van dit werk zou gaan doen, had ik  je zeker voor gek verklaard. Laat staan dat ik had gelooft, dat ik begin 2020 een healingpraktijk had geopend. En dat is nou precies het wonder, dat ik in het leven ben gaan herkennen. Welcome to my Miracle Life!

Een sessie bij Maarten start over het algemeen in altijd in gesprek, aftastend wat op dat moment het meest urgent is. In gesprek met jouw fysieke aanwezigheid en je hoger zelf, wordt vanzelf duidelijk wat de volgende stap is. Vaak vertrouwt Maarten bij de keuzes van vervolgstappen op zijn wichelroedes.

Het gesprek op de bank kan voortgezet worden, om bijvoorbeeld emotionele blokkades te doorvoelen en technieken te leren waarmee je eigen pijn in de diepte kan doorvoelen en aangaan. Hier wordt vooral aan bewuste en onbewuste emotionele stukken en (mentale) belemmerende gedachten gewerkt. Dit lijkt misschien niet veel met energiewerk te maken te hebben, maar onderschat niet hoe belangrijk het is om de verstoppingen van vastgekoekte emotie en een overactief hoofd aan te pakken.

Het is ook mogelijk dat we al snel naar de tafel verhuizen, waar je, omringd met op de sessie afgestemde kristallen, samen kan werken aan wat zich aandient. Met invoelen op je energie, ervaart Maarten vaak jouw fysieke ongemakken en energetische blokkades in zijn eigen lijf en weet hij waar het niet stroomt en wat aandacht nodig heeft. In gesprek met jou en je hoger zelf, kan Maarten je meenemen op een reis door jezelf, dit leven en andere levens en dimensies.

Soms is het belangrijk dat je fysieke lichaam intuïtief kan bewegen en volgen wat er nodig is. In zo’n geval verhuist de sessie naar het vloerkleed en wordt samen er diep helend werk verricht door jouw eigen multidimensionaliteit te activeren en je kennis te laten maken met al je aspecten die je op dat moment te zien mag krijgen. 

Als leraar en opleider is Maarten jaren met groepen onderweg geweest in de bergen en op het water. Hij vindt het dan ook heerlijk om met groepen te werken.

In zijn burn-out tijd heeft hij aan zichzelf gewerkt bij verschillende coaches, met NLP, systemisch werk, haptonomie, nucleus therapie, yoga, meditatie, Kundalini yoga, sjamanisme, plantmedicijnen, tantra en Radical Honesty. Hij heeft zich vergaand verdiept in non-dualiteit en multidimensionaliteit en mag inmiddels met allerlei prachtige en sterke multidimensionale velden en energie verbinden.

Al deze ervaringen geven een goed gevulde toolbox aan vaardigheden en inzichten, samen met de geopende energetische kanalen, kan ik op veel niveaus werken. Emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel ben je bij Maarten aan het goede adres. 

Geen hulpvraag is te gek en je bent met alles bij ons welkom. Een aantal uitdagingen komt vaker voor dan anderen:

 • Thuis komen en aanwezig zijn IN je lichaam
 • …door het uitlijnen van je etherische (fijnstoffelijke) lichamen
 • Repareren van gescheurde etherische lichamen (door zwaar trauma bijvoorbeeld)
 • Ziel thuis brengen in het lichaam
 • Erfbanvloek of spirituele blokkade kantelen
 • Spanning / blokkades op zonnevlecht (middenrif) en/of hart verzachten
 • Ademhaling verdiepen
 • Lege koude buik aanpakken (vaak in combinatie met verstoorde sexualiteit)
 • Entiteiten verwijderen
 • Beperkende angsten aanpakken
 • Vastzittende emoties losmaken
 • “Thuis” missen (en dan gaat het niet over je huis op aarde)
0