Mag jij wel echt gelukkig zijn?

Ondanks dat er in het westen nauwelijks kennis is van vloeken, lopen veel Wijze Nieuwsgierige Oude Zielen toch rond met een overerfde vloek. die eigenlijk neer komt op “Jij mag nooit écht gelukkig zijn”.

Ieder mens krijgt bij de geboorte een beschermengel mee. De taak van zo’n beschermengel, is ellende te beperken / te voorkomen. Door het uitspreken van een vloek, kan zo’n beschermer gekanteld zijn tot ‘plaaggeest’. In plaats van ellende voorkomen, veroorzaakt hij juist steeds weer nieuwe uitdagingen. In onze westerse wereld verwacht je geen vloeken, maar ze kunnen vanuit de voorouderlijn worden doorgegeven. Laat je vooral niks aanpraten. Als je dit leest, is dat vast niet voor niks. Maar voel vooral zelf, of dit op jou van toepassing is.

Herken jij jezelf hierin?

 • Regelmatig bijna gelukkig zijn, maar dat het dan ineens weer tegen zit,
 • Een langdurige zoektocht langs allerlei coaches, hulpverleningsinstanties, alternatieve genezers, maar niets helpt echt duurzaam,
 • Je al je hele leven anders voelen, al lang niet goed snappen waarom de wereld zo werkt, als zij werkt,
 • Het gevoel hebben dat je degene bent, die de familie bij elkaar moet houden en tegelijk de aparte andersdenkende in de familie zijn,
 • Slecht slapen, vermoeid wakker worden,
 • In groepen snel heel vermoeid worden. wagenwijd open staan voor energie van de groep,
 • Hoog gevoelig zijn voor een sfeer in een ruimte,
 • Het gevoel hebben dat je iets te doen hebt op aarde, maar niet weten wat of hoe,
 • Het gevoel dat je overal keihard voor moet werken, maar dat het succes steeds niet jouw kant op valt,
 • Heel graag iets willen, maar er niet toe komen, omdat je ook vanalles moet,
 • Steeds ‘aan staan’, moeilijk tot rust komen,
 • Diepe angst ervaren,
 • Overmatige dwang om controle te hebben,
 • Diepe vermoeidheid, moedeloosheid, depressie, burnout,
 • Overmatig verantwoordelijkheidsgevoel. Het gevoel dat je de last van de wereld op je schouders draagt,
 • Huilen, huilen  en nog eens huilen, terwijl je emmer met tranen maar niet leeg lijkt te worden.

Waar in het westen nauwelijks vloeken worden uitgesproken, komen vloeken in Zuid-Amerika en Azië nog veelvuldig voor. Hoe kom je hier in het westen dan toch aan een vloek? Ergens uit je voorouderlijn. Zo’n 200 a 300 jaar geleden, werden regelmatig vloeken uitgesproken over mensen die graag samen wilden zijn, maar die van verschillende religieuze achtergrond waren. Als ze toch kozen voor hun liefde, werden ze verbannen uit de kerk, de stad/het dorp, uit het gezin én er werd uitgesproken dat zij en hun nageslacht nooit meer gelukkig mochten zijn. Hiermee werden de beschermengelen gemanipuleerd en gekanteld en werden ze in plaats van beschermers tégen, juist veroorzakers van ellende… om inderdaad te zorgen dat geluk voor deze mensen nooit duurzaam zou zijn. En datzelfde gold ook voor hun nageslacht. Vandaar de naam Erf-ban-vloek; een overerfde vloek die te maken heeft met verbannen worden. 

Een bepaald percentage hooggevoeligen heeft uit hun voorouderlijn deze erfbanvloek (ook wel spirituele blokkade) doorgegeven gekregen. Het is een erfenis, die je op het eerste oog liever niet ontvangt. Echter, je bent alleen drager van deze last, als je zelf een krachtige healer bent, of je dat nu al weet of niet. En dat healer zijn, kan op veel verschillende manieren. Het kan als therapeut of coach, maar ook als muzikant, kunstenaar, leraar… Meestal is in ieder geval over duidelijk dat je iets te doen hebt op deze wereld en dat je mensen wilt helpen. Op welke manier dan ook. Al het proceswerk, de diepe pijnstukken en opruimwerkzaamheden… dat is allemaal voorbereiding. Om je uiteindelijke werk te gaan doen. 

Als jij met een dergelijke blokkade rond loopt, is er bij het lezen van deze post (of zelfs het horen van de naam erfbanvloek), waarschijnlijk meteen een diep weten. Een diep weten dat het over jou gaat. En het goede nieuws is, dat het op te lossen is. Voor jou, voor je voorouders en je nageslacht. En de reden dat jij zoveel verantwoordelijkheid voelt en waarschijnlijk de blauwhelm in de familie was, die alles probeerde bij elkaar te houden, is inderdaad dat je familieverantwoordelijke bent. Jij mag dit oplossen. 

In een prachtige voorouderreis, kunnen we gaan kijken welke energie je van je voorouders hebt meegekregen, wat ze je nog te vertellen hebben, we gaan met behulp van drakenenergie de vloek terugkantelen, liefde en vergeving door het hele veld sturen en de zielen vrijgeven om definitief naar het licht te gaan. 

Je kan hiervoor bij Chantal of Maarten terecht en de reis is eigenlijk altijd ontzettend magisch! 

We helpen je er graag bij! 

Onze nieuwste posts

Laat een reactie achter

0