Truffel ceremonie

25feb12:0019:00Truffel ceremonieVerbinden met moeder aarde middels truffels

Tijd

(Zaterdag) 12:00 - 19:00

Locatie

Miracle Life

Eleanor Rooseveltlaan 3-25

Evenement details

Zaterdag 25 februari verzorgt Marjanne Heinen (eerstenatuur.nl) samen met ons een truffelceremonie.

In de ceremonie zijn de magische truffels een helpend medicijn om dieper naar binnen te keren en eerlijk te reflecteren op wat we daar tegenkomen. Dat kan zowel licht als duister zijn en alles daar tussen in, weet dat dat welkom is. In een ceremoniële setting wordt de veiligheid gecreëerd waarin het hele spectrum aan gevoelens en emoties naar boven mag komen. Op die manier geef je jezelf de kans om stukjes van je diepere zelf aan te kijken en te helen.

We vormen een kleine cirkel die Marjanne zal begeleiden vanuit liefde en toewijding en waarbij ze er helemaal is voor jou. Vaak starten we met een meditatie en wordt er ruimte gegeven om te delen hoe je je op dat moment voelt en wat je intentie voor de reis is. Wanneer iedereen er klaar voor is zullen de we truffels nemen (eten), die ongeveer binnen een half uur zullen werken. Tijdens de trip voelt Marjanne wat er nodig is in de cirkel, dit kan muziek, beweging, energie heling, stilte, of juist nog meer delen zijn.  Wanneer de truffels zijn uitgewerkt zorgen voor een warme maaltijd en sluiten we de cirkel af. Chantal van Miracle Life zal dit gehele proces ondersteunen.

Na de ceremonie zal er ook een integratiegesprek plaatsvinden waarbij we reflecteren op alles wat je bent tegen gekomen en waarbij we je tools geven om de reis in je dagelijks leven te integreren. 

Wil je meedoen? Stuur ons dan een bericht.

Organisator

Miracle Life

info@miracle-life.nl

Learn More