10 x per dag VERLIEFD 🥰 - Reconnect Couples Traject

vr27oktDe hele dagvr15dec(De hele dag) 10 x per dag VERLIEFD 🥰 - Reconnect Couples TrajectVoor stellen: In drie maanden de liefde weer voelen stromenMiracle Life, Eleanor Rooseveltlaan 3-25, ZoetermeerLive / Online eventLive evenementNederlands / EngelsLanguage could be mixed NL/EN,Taal = Nederlands

Evenement details

Dit traject is voor jullie als:

› er een verlangen is, om op hele andere niveaus met elkaar te verbinden
› jij de verbinding met jouw partner weer wil voelen in je lichaam, je weet wel, net als in het begin
› je jouw buddy, jouw vriend(in) mist. Die ellenlange knuffelpartijen die je in het begin samen had, de neiging om alles met elkaar te delen, het ‘gewoon’ samen aanwezig te zijn, bij elkaar
› jullie langs elkaar leven met allebei eigen vrienden en jullie leuke dingen niet meer samen doen, vanwege drukte op het werk, hobby’s of kinderen
› er weinig vuur meer is in de relatie
› jullie voelen niet alles uit de relatie te halen qua passie en jullie je seksuele potentie niet leven
› als je wilt je dat jouw vuur aangewakkerd wordt
› jullie helderder over jullie sexualiteit willen leren communiceren en beter grenzen en verlangens willen leren uit spreken

27 oktober, 24 november, 15 december
Van 14.00 tot 20.00 uur, Zoetermeer
De bijdrage is 377 per stel.

Om maar met de deur in huis te vallen; Wij zijn verliefd! Ja, echt! Niet de hele dag, maar vaak een keer of tien per dag! Oh ja… en nog steeds op elkaar! En dat na een paar jaar samen, drie kinderen onderhouden en een bedrijf opstarten.

En weet je?! Verliefd zijn is een keuze. Dat gaat niet voorbij, omdat het dan liefde/gewoon wordt. Wij zijn meerdere keren per dag werkelijk verliefd, omdat we onze energie schoonhouden en met veel bewustzijn kleine momentjes scheppen om de absolute schoonheid in elkaar te zien. De hele dag door!

Willen jullie dat ook (terug)? Of misschien nog wel veel intenser dan toen jullie elkaar net leerden kennen? Dat kan! In drie avonden kunnen jullie kennis maken met een aantal tools om weer dieper te gaan verbinden. En het enige dat je nodig hebt, is een bereidheid om onverwachte ervaringen op te doen en een verlangen om jezelf en elkaar te voelen.

Onze kracht ligt namelijk in het werken met energie en bewustzijn. Maar heel letterlijk, direct en concreet. Energetische chirurgie en afstemmingen in het quantumveld (we noemen het ook wel Quantra ;-), ervaren van energie ín en om ons lichaam. Dat klinkt misschien als een wat minder zachte benadering, maar met dit spelen (ja, het wordt zeker speels en fris!), kunnen we ook vlot bewegen naar diepe verbinding, open kanalen van liefde en prachtige afstemming van de trilling van jou en je partner.

Dat betekent dat we misschien meer persoonlijke reizen en activaties zullen doen, om daarna telkens met de hernieuwde en meer open stroom in contact met elkaar te gaan. Deze persoonlijke reizen, wisselen we in onze workshops af met prikkelende oefeningen in communicatie, aanwezig zijn, verlangens voelen en uiten, afstemming en aanraking.

Let op! Als er grote diepe pijnlijke stukken spelen, of jullie in een hele sterke dynamiek vast zitten, is een groep vaak niet de aangewezen plek om die met elkaar op te willen lossen. Wij nodigen je uit om dat in een persoonlijk traject deze uitdagingen aan te gaan met ons.

Deze workshop is alleen toegankelijk voor stellen en gelegenheidsstellen.

27 oktober, 24 november, 15 december
Van 14.00 tot 20.00 uur, Zoetermeer
De bijdrage is 377 per stel.

Liefde van ons!

Chantal en Maarten

Tijd

Oktober 27 (Vrijdag) - December 15 (Vrijdag)

Locatie

Miracle Life

Eleanor Rooseveltlaan 3-25, Zoetermeer

Ticket voor magie

Met dit ticket ben je samen met je partner welkom!

Prijs € 377,00

Hoeveel tickets? -1 +

Totale prijs € 377,00

Klik hier als je nog iets wilt vragen