Pillars of Light Workshop

za12aug15:30za17:0015:30 - 17:00 Pillars of Light WorkshopActivate your pillar! Let's connect our light!Erkemederstrand, Zeewolde, Nulderdijk 8369Live / Online eventLive evenementNederlands / EngelsLanguage could be mixed NL/EN

Evenement details

We need you! Want jij bent het! Jij bent een een pilaar van licht en liefde.

Misschien was je het even vergeten, misschien herinner je dat alweer even. Misschien krijg je tussen je worstelingen door af en toe een korte preview. Maar jij bent het echt! Puur, prachtig, oneindig licht! En we hebben je keihard nodig! Want wij zijn op een missie!

Onze mission statement: help zo veel mogelijk mensen herinneren hoe ze zich kunnen aansluiten op de liefde van source, spirit, het overkoepelende bewustzijn, god… geef het een naam… Leer ze hoe ze zich kunnen aansluiten op moeder aarde. Want het licht dat ik via jullie kom brengen is voor de mensheid én voor moeder aarde. 

Wow… 

Daar werden we even stil van. En het was glashelder. En inmiddels is het zo ver. We ‘moeten’ het land in, eigenlijk de wereld in… zo veel mogelijk prachtige mensen aansluiten op een netwerk van licht en liefde.

En vergis je niet. Dit is groot werk, individueel en in het collectief. Dus om dit licht te kunnen dragen, is het super belangrijk dat je sterk verankerd bent in jezelf. Want je zit als pilaar van licht straks in een netwerk én je bent straks de pilaar die staat, die zichtbaar is, die onaangetast blijft als de wereld nog veel gekker wordt. Je bent ook het houvast voor je omgeving, als de fundamenten van de oude matrix steeds verder onder onze voeten afbrokkelen. 

Ben jij klaar om het licht helemaal binnen te laten? Om je te herinneren hoe oneindig groot je bent? Om onderdeel te zijn van ons gezamenlijke Pillars of Light netwerk?

Tijd

12/08/2023 15:30 - 17:00

Locatie

Erkemederstrand, Zeewolde

Nulderdijk 8369

Other Events
0