Pillars of Light - Grande Finale

za11dec10:00za11:3010:00 - 11:30 Dit evenement is afgelopenPillars of Light - Grande FinaleAnd so it ends... and now we truly begin!! Let the love flow!Live / Online eventLive evenement,Online evenement

Online evenement details

Dit evenement is afgelopen!

Evenement details

We need you! Want jij bent een een pilaar van licht en liefde.

Misschien was je het even vergeten, misschien herinner je dat alweer even. Misschien krijg je tussen je worstelingen door af en toe een korte preview. Maar jij bent het echt! Puur, prachtig, oneindig licht! En we hebben je keihard nodig! Want wij zijn op een missie!

Onze mission statement: help zo veel mogelijk mensen herinneren hoe ze zich kunnen aansluiten op de liefde van source, spirit, het overkoepelende bewustzijn, god… geef het een naam… Leer ze hoe ze zich kunnen aansluiten op moeder aarde. Want het licht dat ik via jullie kom brengen is voor de mensheid én voor moeder aarde. 

En als je in dit afsluitende evenement terecht bent gekomen, dan heb je of:
› al aangesloten op een van de locaties van onze gezamenlijke missie, of
› je bent hier om te kijken waar je je voorbereidende werk kan doen, of
› je hebt in de afgelopen twee jaar bij Miracle Life een alignment gedaan in een groeps- of 1-op-1 sessie

Als je nog op zoek bent naar een plek om je aan te melden om een bijdrage te leveren aan deze prachtige missie, dan zijn dit de locale events door het hele land:
20 oktober: Son en Breugel
22 oktober: Gouda
29 oktober: ‘s Gravenzande
13 november: Vogelenzang
24 november: Amersfoort
26 november: Arnhem

Het voorbereidende werk is keihard nodig, om te kunnen hosten wat we in deze afsluiting gaan doen. Dus geef je eerst op voor een van de ‘tour-stops’ (wat eigenlijk starts zijn) en kijk dan verder wat we in deze afsluiter gaan doen.

Dit afsluitende deel doen we in online sessie:
› We openen ons lichtkanaal en verbinden bovenlangs en onderlangs met elkaar. Alle pilaren worden één groot verbonden netwerk.
› We gaan licht uitnodigen en sturen naar alle plekken op aarde die erom vragen, die het hard nodig hebben, waar het licht nog niet is doorgedrongen.
› We gaan een gezamenlijke manifestatie van onze meest onvoorstelbare prachtige wereld neerzetten.

We need you!! Afgelopen twee jaar hebben we al zo’n 100 pilaren geopend in Nederland, Duitsland, België, Spanje, Australie. (En die nodigen we ook allemaal uit voor de afsluiting!) 
We hebben van nu tot eind november op 6 locaties in Nederland ruimte voor ruim 125 nieuwe pilaren. En natuurlijk willen we al die capaciteit / al dat potentieel gebruiken! 
Dus geef je op en sleep iedereen in je netwerk erbij! Deel het op je tijdlijn, vraag je vrienden, sleep je partner mee! Het motto is niet alleen ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, maar meer ‘Let’s join our light and flood the world with love!!’

Aanvullende informatie:
› Deze finale is sowieso online, maar mogelijk live op een centrale plek in Nederland
› De uitzending wordt opgenomen en is later beschikbaar (en tijd en ruimte bestaan niet, dus je kan hem volgen wanneer je wil)
› De rest volgt nog

Kosten: dit is onderdeel van de tour, dus iedereen die aligned is, kan gratis aanhaken. En als je ons werk extra wilt ondersteunen, kan je bij het aanmelden, een donatie doen. En je licht aan het collectief toevoegen is echt meer dan genoeg voor ons!

LET OP!! Om de inlog gegevens te ontvangen, hebben we je aanmelding wel nodig! Dus laat even weten dat je meedoet.

Tijd

11/12/2021 10:00 - 11:30

Ticket voor magie

Gratis ticket voor deelnemers aan the Pillars of Light Mission. Als je jezelf echt niet kan inhouden, kan je nog iets doneren. En we verwachten niks, want jullie hebben al betaald!! ????????

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

Geef een reactie

0