Pillars of Light Mission online

vr03dec10:00vr12:0010:00 - 12:00 Dit evenement is afgelopenPillars of Light Mission onlineActivatie your pillar, let's connect our lightLive / Online eventOnline evenement

Online evenement details

Dit evenement is afgelopen!

Evenement details

We need you! Want jij bent het! Jij bent een pilaar van licht en liefde.

Misschien was je het even vergeten, misschien herinner je dat alweer even. Misschien krijg je tussen je worstelingen door af en toe een korte preview. Maar jij bent het echt! Puur, prachtig, oneindig licht! En we hebben je keihard nodig! Want wij zijn op een missie!

Onze mission statement: help zo veel mogelijk mensen herinneren hoe ze zich kunnen aansluiten op de liefde van source, spirit, het overkoepelende bewustzijn, god… geef het een naam… Leer ze hoe ze zich kunnen aansluiten op moeder aarde. Want het licht dat ik via jullie kom brengen is voor de mensheid én voor moeder aarde. 

Wow… 

Daar werden we even stil van. En het was glashelder. En inmiddels is het zo ver. We ‘moeten’ het land in, eigenlijk de wereld in… zo veel mogelijk prachtige mensen aansluiten op een netwerk van licht en liefde.

En vergis je niet. Dit is groot werk, individueel en in het collectief. Dus om dit licht te kunnen dragen, is het super belangrijk dat je sterk verankerd bent in jezelf. Want je zit als pilaar van licht straks in een netwerk én je bent straks de pilaar die staat, die zichtbaar is, die onaangetast blijft als de wereld nog veel gekker wordt. Je bent ook het houvast voor je omgeving, als de fundamenten van de oude matrix steeds verder onder onze voeten afbrokkelen. 

Ben jij klaar om het licht helemaal binnen te laten? Om je te herinneren hoe oneindig groot je bent? Om onderdeel te zijn van ons gezamenlijke Pillars of Light netwerk?

Onze missie bestaat uit twee delen. We komen naar je toe om jou te helpen voor te bereiden op, of sterker te maken in je taak als lichtdrager. Als dit klaar is, komen we met alle pilaren samen en activeren we het netwerk. We sluiten onszelf aan en maken een grid van liefde waarmee we ons gaan richten op een magische prachtige wereld.

Voor het eerste deel doen we het volgende:
› We lijnen je mentale-, emotionele- en energetische lichaam perfect uit met je fysieke lichaam. Deze bewustzijnsvelden volledig aanwezig in elke cel van je lichaam. Aanwezig, helemaal thuis, krachtig en helder. En dat is nodig, want vrijwel niemand is echt met zijn / haar bewustzijn echt IN het lichaam, in het vlees, in ‘carne’… we gaan je dus helpen om dieper te incarneren… je weet wel, wat we eigenlijk kwamen doen hier op aarde. En dat kan je letterlijk nemen. Je krijgt een energetische operatie om thuis komen in je lichaam! Je lichaam is je tempel waarin je licht straks verankerd gaat worden.
› We openen je 12 chakra systeem, (of 11, of 13, of 14… geef het een naam) waarmee je op een dieper niveau kan verbinden met moeder aarde en met source. Je energiekanaal wordt daarmee enorm vergroot. 
› In meditatie gaan we ervaren hoe oneindig groot ons individuele energieveld is, als we een geaarde verbinding met source maken.

Dit deel doen we in de afsluitende online sessie:
› We openen ons lichtkanaal en verbinden bovenlangs en onderlangs met elkaar. Alle pilaren worden één groot verbonden netwerk.
› We gaan licht uitnodigen en sturen naar alle plekken op aarde die erom vragen, die het hard nodig hebben, waar het licht nog niet is doorgedrongen.
› We gaan een gezamenlijke manifestatie van onze meest onvoorstelbare prachtige wereld neerzetten.

Terug naar het begin; We need you!! Afgelopen twee jaar hebben we al zo’n 100 pilaren geopend in Nederland, Duitsland, België, Spanje, Australie. (En die nodigen we ook allemaal uit voor de afsluiting!) 
We hebben van nu tot eind november op 6 locaties in Nederland ruimte voor ruim 125 nieuwe pilaren. En natuurlijk willen we al die capaciteit / al dat potentieel gebruiken! 
Dus geef je op en sleep iedereen in je netwerk erbij! Deel het op je tijdlijn, vraag je vrienden, sleep je partner mee! Het motto is niet alleen ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, maar meer ‘Let’s join our light and flood the world with love!!’

De kosten voor deel 1 plus deel 2, bedragen € 25,-. Deel 1 & deel 2 is online.

Als je een ticket hebt geboekt voor dit online event, kun je in het event (gewoon waar je boekt en als je bent ingelogd) de inloggegevens van zoom zien. Deze gegevens blijven hier als je op 3 december inlogt, zichtbaar.

Op 3 december kan je vanaf een half uur van tevoren daadwerkelijk inloggen in de sessie. Je kan het op je telefoon, tablet, computer volgen. Alleen bij de intro en de outro heb je echt beeld nodig. De rest is toch met je ogen dicht.

Deze Mission wordt opgenomen en kun je later (nogmaals) bekijken.

Tijd

03/12/2021 10:00 - 12:00

Ticket voor magie

1 x Pillar of light tourstop + 1 x verbindende meditatie op 11-12

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

Geef een reactie

0