Dit is een herhalend evenement

Own your SHIT (& lose control)

do20jan19:30do22:0019:30 - 22:00 Dit evenement is afgelopenOwn your SHIT (& lose control)Drie avonden, drie thema's! 20 januari, 3 en 17 februari.Live / Online eventLive evenement

Evenement details

Verhalen, verhalen, verhalen. We zitten er vol mee!
Mijn vader heeft dit… en toen op het schoolplein… en nu mijn vrouw, die wil niet dat… en toen was ik 14, oh nee 15, en toen… en ik vind het nog het ergste dat hij er niet eens over wilde praten… en nu durf ik dus niet…

En dat, dat zal allemaal gebeurd zijn. Of niet eens… In jouw beleving is het waar, dus is het waar. En wat ga je eraan veranderen? Helemaal niks! Wat wat is gebeurd, is gebeurd. Je kan wachten op excuses, je kan hopen dat ze erop terugkomen en dat is allemaal de bal bij de ander leggen. En waar ben jij in het verhaal? Nog steeds slachtoffer en niet in je kracht.

Own your SH!T!! Jij hebt oude pijn, jij hebt dingen op te lossen! Deal with it! It’s your pain! En alle heling vindt plaats in het nu! Of je schade nou 3 minuten geleden is opgelopen of 30 jaar geleden. Of het nou gaat om diep diep trauma, of om om je partner die vanalles laat slingeren. Het is jouw pijn, jouw angst, jou boosheid, jouw liefde, jouw verlangen, in het hier en nu! Accepteer he. Accepteer jezelf!! Omarm het, voel het, deel het en… Deal with it!!

In deze serie duiken we elke avond in een anders thema:
› Avond 1 – Ik moet niks! Een avond over verwachtingen van anderen en van jezelf! En van jezelf naar anderen. Een mooie uitspraak is: “Expectation is the mother of all fuck-ups!”. Naadloos verweven met verwachtingen, zijn dan ook teleurstellingen. Van wie komen die verwachtingen eigenlijk? Hoe kan je daar korte metten mee maken? En hoe kan jezelf bevrijden van de verwachtingen die je van jezelf hebt?

› Avond 2 – Mag ik even heel onredelijk zijn? Man-o-man, wat horen we vaak dat iemand het niet verdient, om boos op te zijn… want ze doen toch ook hun best? Of niet… maar het heeft toch geen zin… allemaal escapes om niet te voelen, wat er echt speelt. Iemand heeft je afgesneden, je portemonnee is kwijt, je bent opgelicht via marktplaats… En je loopt gewoon over van woede. Mag je dan onredelijk zijn tegen iemand die daar niks mee te maken heeft? Ik kan je vertellen… het is heerlijk! Bevrijdend! Verlichtend! Je zou het eens moeten proberen!

› Avond 3 – #Durf te vragen! Haha! Ik heb hier zo vreselijk veel zin in! Ik typ dit met een grote lach op mijn gezicht. Laat je maar verrassen!

Met deze thema’s neemt Maarten jullie mee op reis in je gevoel. Want in het voelen in ons lichaam, ligt de bevrijding. Met prikkelende oefeningen, leer je:

› te scheiden wat werkelijk IS, wat het verhaal is dat je erop plakt, en wat dat verhaal met jou doet.
› bewust te zijn op je taalgebruik
› je gaat leren om aanwezig te zijn bij je emoties.
› je leert helemaal aanwezig te zijn bij de pijn van een ander
› je leert om bij de ander te laten wat van de ander is
› je leert om eigenaarschap te nemen voor je eigen pijn, liefde, geluk, verdriet, triggers…

Wanneer is deze workshop voor jou? Als je graag:

› meer vrijheid in je leven wil ervaren
› schaamte, angst, verdriet wil opschonen
› minder afhankelijk wil zijn van goedkeuring van anderen
› wil oefenen met het uitspreken van verlangens
› grenzen wilt leren stellen zonder schade aan de relatie
› wil leren om meteen te uiten wat dwars zit, zodat er niks blijft hangen
› opeenstapelingen van kleine irritaties wil voorkomen
› wil leren hoe je in veiligheid kan uiten en ruimte kan geven aan wat de ander nodig heeft
› je relaties wil helen, wil leren te vergeven
› dieper wil leren te verbinden, meer liefde en intimiteit wil ervaren

Tijd

20/01/2022 19:30 - 22:00

Ticket voor magie

Drie avonden, drie thema's!

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

Geef een reactie

0