Onvoorwaardelijk jezelf zijn

di10sept(sept 10)19:30di08okt(okt 8)22:00(september 10) 19:30 - (oktober 8) 22:00 Onvoorwaardelijk jezelf zijnDrie avonden Onvoorwaardelijk Jezelf Zijn - 10 september, 24 september en 8 oktoberMiracle Life, Prinses Beatrixlaan 23, Den HaagLive / Online eventLive evenementNederlands / EngelsTaal = Nederlands

Evenement details

Om gehoord te kunnen worden, moet je je durven uit te spreken
Je kan je alleen gezien voelen, als je jezelf durft te laten zien

Durf jij je uit te spreken? Durf je je te laten zien?
Of ben jij die snelkookpan? Vol spanning en onder druk?
Die zich niet uitspreekt als het belangrijk voor je is?
Of die zich juist uitspreekt, maar in de een na de andere ruzie verwikkeld raakt?
En die vervolgens rondjes draait in verhalen in je hoofd, met steeds dezelfde verwijten?
Naar de ander of naar jezelf?
Ben jij die persoon die de druk laat opbouwen tot je ontploft?
Of ben je het zat om elkaar twee weken te negeren, met een dikke donkere wolk in huis?
Loop jij weg van wat je echt wil?
En verdwaal je dan in social media, eten, Netflix, drugs, sex, hard werken?
Of welke verslaving dan ook?

Dat hoeft allemaal niet! Echt niet! Leer jezelf uitspreken!
Leer jezelf doorlaten! Onvoorwaardelijk!
Leer onvoorwaardelijk jezelf zijn!

Waarom Onvoorwaardelijk jezelf zijn?
Van jongs af aan leren we hoe we moeten zijn, wie we moeten zijn, welke emoties toegestaan zijn, welke je beter maar weg kan stoppen. We leren hoe we geaccepteerd worden en hoe niet. We maken keuzes op basis van wat we denken dat anderen van ons verwachten of we zetten ons er keihard tegen af. Maar wat wil JIJ nou zelf? Zou het niet fantastisch zijn om een plek te hebben, waar jij er helemaal mag zijn? Met al je emoties, verlangens, verhalen? Wat nou als we samen een plek maken, waar dat er allemaal mag zijn? Waar je onvoorwaardelijk jezelf mag zijn? En waar je liefdevolle tools krijgt om , terwijl je jezelf onvoorwaardelijk doorlaat, dieper met jezelf en de ander te verbinden.

En verrassend maar waar… het is super transformatief om te gaan ervaren, dat jouw eerlijkheid kan zorgen voor dieper contact en meer verbinding. Daar is wel bewustzijn voor nodig op hoe je communiceert. En daarom bieden we je in deze workshop mooie krachtige tools, waarmee je direct aan de slag kan!

En hoe zou het voor jou voelen om je grenzen goed en liefdevol aan te kunnen geven, om je verlangens er te laten zijn en te delen? Voel eens even in je lijf, hoe het voelt om jezelf authentiek te laten horen. Om je nu eens wél uit te spreken. Je boosheid, liefde, verdriet, opwinding, irritatie, verwachtingen, angst woorden te geven. Er helemaal te laten zijn. Alles wat je van jezelf afwijst er helemaal te laten zijn.

Jezelf onvoorwaardelijk doorlaten geeft vrijheid, echtheid, kracht en zelfvertrouwen. Eerlijker leven, zorgt dat je je echte zelf laat zien én dat je kan ervaren dat anderen jou gewoon accepteren, terwijl je jezelf misschien allang afwees. Het geeft zelfvertrouwen, brengt je dichter bij zelfliefde en helpt je van slachtofferschap naar eigenaarschap. Jij bent de verandering!

En dat heb ik zelf ook zo ervaren. Ik kan met een hand op mijn hart zeggen, dat mijn kennismaking met Radical Honesty een van de meest transformatieve én verbindende dingen is, die ik heb gedaan op mijn pad naar zelfbevrijding. En omdat Radical Honesty wel radicaal is en dus niet in elke situatie toepasbaar, heb ik me onder andere ook verdiept in Geweldloze Communicatie. En er zijn nog veel meer manieren om je uit te drukken in het leven. Dat komt allemaal samen in deze bij avonden in Den Haag.

Met veel Radical Honesty en tools uit Geweldloos Communiceren, tantra, energiewerk, stembevrijding en meer gaan we in 3 avonden jouw communicatie op een diep niveau bewust maken, eerlijk maken en in een krachtige verbinding mooie processen aan. En waar jij misschien bang bent, dat eerlijkheid leidt tot conflicten en ruzies (zo maar een aanname), gaat deze eerlijkheid leiden tot heel veel liefde een verbinding. Are you in?

Details

  • Intieme setting met maximaal 12 deelnemers
  • 3 avonden (10 september, 24 september en 8 oktober)
  • 2,5 uur per avond
  • Van 19.30 tot 22.00 uur
  • Host: Maarten Huisman
  • Incl thee, water en iets te knabbelen
  • Investering voor het leven 277

Van de start van deze workshop, ben je elke twee of drie weken welkom bij onze oefenavonden. Gedurende periode van de workshop kan je alles inbrengen waar je tegenaan loopt in de community app.

En dat is nog niet alles! Dit krijg je er ook bij!

  • Een helder overzicht van de gebruikte protocollen voor communiceren
  • 2 keer gratis toegang tot een oefenavond
  • Ruimte om een introducee meenemen naar de oefenavonden

Miracle Life

Tijd

10/09/2024 19:30 - 08/10/2024 22:00

Locatie

Miracle Life

Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag

Other Events

Dit event is ook toegankelijk voor jou, als je minder te besteden hebt.

Heb je minder te besteden? Voor deze workshop hebben we twee plekken voor mensen die het minder ruim hebben. Als jij voelt dat jij hiervoor in aanmerking komt, stuur ons een bericht. 

Ticket voor magie

Ticket voor 3 avonden Onvoorwaardelijk Jezelf Zijn

Prijs € 277,00

Hoeveel tickets? -1 +

Totale prijs € 277,00

Klik hier als je nog iets wilt vragen
0