Just Magic - 3 maanden Mastership

za04novDe hele dagzo21jan(De hele dag) Dit evenement is afgelopenJust Magic - 3 maanden MastershipOpen Yourself to your Magic!Miracle Life, Prinses Beatrixlaan 23, Den HaagLive / Online eventLive evenementNederlands / EngelsLanguage could be mixed NL/EN,Taal = Nederlands

Evenement details

Op 4 november start een van de meest magische trajecten die je (niet) kan bedenken. In drie maanden dik in verbinding met wie je werkelijk bent.

Met vrijwel alleen technieken die wij zelf hebben mogen ontvangen, openen we jou voor jouw magische toolbox. Geen trucjes, geen beproefde methodes, want dat is niet waar jij het allerbeste in bent.

Jij bent namelijk het beste in… wat jouw unieke tools zijn.

Om je daar te brengen gebruiken we waar wij het beste in zijn:
GAMECHANGERS
ALIGNMENTS
TIMETRAVELERS
QUANTUM JUMPS
ENERGY WORK
LIGHT WORK
SHADOW WORK
FREQUENCIES
SACRED GEOMETRY
HEALING
FEELING
EN WAT SOURCE NOG MEER DOOR ONS HEEN LAAT SPOELEN

En vaak is onze enige taak, om jou je gekte te laten omarmen, om je beperkende gedachten over wat voor jou wel en niet mogelijk is, af te breken. Want jij weet het allemaal allang, alleen… durf je erop te vertrouwen? Durf je jezelf in al je grootsheid te zien? Durf je echt helemaal jij te zijn?

Dit is wat we terug kregen van deelnemers van ons vorige traject:
“Het is lastig om de exacte ervaring van No Bullshit, Just Magic in alleen woorden uit te drukken. Nog nooit heb ik deelgenomen aan een cursus die zo veelzijdig en diepgaand is. Een hele rijke ervaring die absoluut de moeite waard is!”

En…

“Het 4-maanden mastership van No Bullshit Just Magic is een van de meest waardevolle trajecten geweest waaraan ik deelgenomen heb. Herinnering voor altijd en magische verandering van kijken naar mijn buitenwereld én binnenwereld. Een aanrader voor iedereen die de Bullshit aan overtuigingen, die het omarmen van de magie in jouzelf misschien nog in de weg staan, willen wegtoveren 🪄 ❤️”

Op 7 oktober starten we met de eerste van 5 volle dagen. Tussendoor hebben wij ook 5 Zoom-calls gepland waarin we jullie meenemen en begeleiden.

Overzicht van alle live-dagen:
4 november
9 december
6 januari
20-21 januari 2024 (een heel weekend)

Zoom data (20.30 – 22.00 uur, nog 1 datum te plannen);
21 november
29 November
19 december
9 januari

Ben jij klaar voor jouw magie? ✨

Miracle Life

Tijd

04/11/2023 - 21/01/2024 (De hele dag)

Locatie

Miracle Life

Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag

Other Events

Ticket voor magie

Reserveer nu jouw plek voor deze 4-maanden Mastership.

Doe een aanbetaling of betaal het volledige bedrag in 1 keer.

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

0