Journey into Deep Space

do25feb20:00do22:0020:00 - 22:00 GeannuleerdJourney into Deep SpaceA Natural High ExperienceHelaas liep het boekingssysteem afgelopen dagen vast en hebben we te weinig aanmeldingen. We komen snel in de lucht met een nieuwe datum. Miracle Zoom RoomLive / Online eventOnline evenement

Evenement details

Veel bezoekers van house- en technofeesten voelen tijdens een feest een enorme eenheid met iedereen om zich heen en tegelijk een thuis komen in zichzelf. Een gezamenlijke vibe die tot diepin je kern raakt. Zowel die trilling die iedereen met elkaar deelt, als de soundscape brengt het publiek in die staat. En die hoge frequenties zorgen dat we de mensheid en moeder aarde collectief naar een hoger plan kunnen brengen. Door jullie te verbinden met specifieke velden, nemen we jullie mee in een “Natural High” Experience. 

Spiritualiteit wordt vaak gezien als “met dreadlocks en een gitaar bij een vuurtje kumbaya zingen” of yoga en meditatie. En waar het eigenlijk vooral over gaat is, jezelf (even?) ontdoen van de lasten van het leven en in hoge frequenties terecht komen. Met andere woorden GENIETEN en LIEFDE voelen stromen. En of je dat nou doet met mediteren, een potje vrijen, je favoriete sport of een knallend technofeest… it’s all good! Het is wel belangrijk om er bewustzijn op te hebben en aanwezig te zijn. Vandaar dat drugs en alcohol de feestvreugde wel verhogen, maar vaak niet de frequentie, omdat het nogal eens rauwer en egoïstischer eindigt. Maar goed…liefde dus!Een van de mooiste plekken is dan wat ons betreft een goeie technoparty en, wat ons betreft, hoe spacy’er hoe beter. Voor ons is het thuiskomen, communiceren met andere dimensies, kruin open, hartchakra open en even helemaal verbinden met het universum. 

Die verbinding willen we graag met jullie delen in deze eerste Journey into Deep Space. Let op! We hebben de ervaring dat er een “Natrual High” ontstaat, dus voor een zuivere ervaring, houd je het drugsvrij. 

We laten ons door de muziek en source leiden, maar dit is de planning:
› Korte introductie over frequenties en ascensie
› Deel 1: We gaan de muziek door ons heen laten stromen, laten ons door de muziek meenemen naar hoger sferen. Chantal en Maarten gaan jullie openen om heerlijke energie te ontvangen, het kruinchakra en hartchakra te openen, diepere verbinding met moeder aarde en het universum te ervaren. Het gaat volop stromen als er gaat gebeuren wat we nu verwachten.
› Deel 2: We gaan ons helemaal open stellen om te ontvangen, maar ook om door te geven. Gezamenlijk maken we een enorm kanaal waardoor we de helende energie gaan uitdelen. Zet de ramen maar open, want er komt een kolom van liefde door ons heen waaruit we iedereen onbegrensd uit kunnen delen, pijn uit de aarde kunnen helen, liefde de hele aarde over kunnen sturen. Als het stroomt is alles daarna intentie en niets is onmogelijk!

Deze reis bieden we online aan!! We plannen zo snel mogelijk een nieuwe live Journey.

Aanvullende informatie:
› We zenden uit via een zoom-achtige sessie. Link komt na boeken jouw kant op!
› Koptelefoon of fijn geluid is een aanrader
› We beginnen in meditatie. Zitten of liggen is fijn
› De energie stroomt het lekkerste als er gedanst wordt, dus zorg voor een setup waarin je ook kan bewegen zodat je lekker kan dansen

Miracle Zoom Room

Tijd

(Donderdag) 20:00 - 22:00

Locatie

Miracle Zoom Room

Other Events
0