Into the Womb

za05feb10:00za12:3010:00 - 12:30 Dit evenement is afgelopenInto the WombBaarmoeder ceremonie voor vrouwenLive / Online eventLive evenement

Evenement details

Tijdens deze ochtend nemen Lara en Chantal jou mee in een reis naar de baarmoeder. Dit doen wij middels een ceremonie waarin wij ons vrouw-zijn eren en stil te staan en verbinden met onze creatie-kracht.

De baarmoeder is een fysiek orgaan, dat weten we allemaal. Ook is het algemeen bekend dat er nieuw leven wordt gecreëerd, het is een plek waar een baby kan groeien en waar vanuit het geboren wordt. Onze baarmoeder is sowieso een plek van creatie en creativiteit. Ook nieuwe projecten en ideeën groeien in onze baarmoeder en zien hiervanuit het levenslicht.

Vele vrouwen zijn het contact met de baarmoeder, ons meest bijzondere lichaamsdeel, verloren. Dit kan zijn door diverse trauma’s, zoals bevallingen, miskramen, maar ook omdat we niet meer ‘leren’ met haar te verbinden. Wij willen jou deze ochtend uitnodigen om kennis te maken met jouw baarmoeder. Hoe gaat het met haar? En ook willen we jou bewust maken van de kracht en creatie mogelijkheden die zich schuil houden in haar. Je kunt echt met haar gaan samenwerken. Waar nodig kun je de verbinding tussen de baarmoeder en jouw hart gaan versterken en meer gaan leven vanuit jouw eigen zingeving, de reden waarom jij hier op deze aarde rondloopt. Onze ervaring is dat ons seksleven is verbeterd, onze bewustwording van de maancyclus is verhoogd en dat we vooral zachter zijn geworden voor ons-zelf. Laat je onderdompelen deze avond in een samen-zijn met sisters….

Wat kan je verwachten?
☀️ Korte introductie
☀️ Meditatie waarin wij jullie meenemen op reis naar de baarmoeder en waar we een oefening bieden voor een baarmoeder-hart verbinding.
☀️ Korte deelronde en pauze
☀️ Inwijdingsceremonie
☀️ Dans/ Deelronde en vrije ruimte met eventueel vragen
☀️ Afsluiting

Aanvullende informatie:
???? Maximaal 8 personen
???? De deur is om 9.30 open.
???? We starten stipt om 10.00 uur, dus handig om 9.45 uur aanwezig te zijn
???? Thee, koffie en water zijn aanwezig en inclusief
???? Matjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig
???? Evt een flesje water voor bij je matje
???? Last but not least; een flesje water uit een bron waar je blij van wordt, waar jij verbinding mee voelt en verschillende bloemen in allerlei kleuren. (mogen uiteraard wilde geplukte bloemen zijn)

Heel belangrijk is dat je deze avond aandacht besteed aan je-Zelf. Trek dus jouw mooiste jurk/ kledingstuk aan en versier jezelf, dress to impress yourself!!???? 

De investering bedraagt € 33,-

Tijd

05/02/2022 10:00 - 12:30

Ticket voor magie

Een hele ochtend in overgave en verbinding met jouw baarmoeder.

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

Geef een reactie

0