GRATIS kennismaking - RELATIE VOL LIEFDE

di10okt20:30di22:0020:30 - 22:00 GRATIS kennismaking - RELATIE VOL LIEFDEEen kennismaking vol liefde, lol, spel, verbinding met jezelf en de ander.Miracle Zoom RoomLive / Online eventOnline evenementNederlands / EngelsTaal = Nederlands

Online evenement details

Dit evenement is afgelopen!

Evenement details

Tantra!! Een van dé modewoorden van dit moment. Het aanbod is enorm en dankzij B&B vol liefde is het ook doorgedrongen in de mainstream media. Weliswaar veelal met verbazing en zelfs om belachelijk te maken. Maar goed… het is in beeld.

En als iets mode is, haken wij meestal af. Hoewel we ook niet echt aangehaakt waren, want we doen het toch op onze eigen(zinnige) manier. En toch… Tantra is verbinding. In eerste instantie met jezelf en dan met de ander. En voelen, aanwezig zijn, communicatie en… jezelf voelen kan heel mooi, door seksuele energie te laten stromen. En laten dat nou allemaal aspecten zijn, waar wij veel van weten, vaak mee spelen en onze klanten in meenemen.

› Uit de auto-pilot en terug naar liefde
› Even uit de sleur van het dagelijks leven
› Een frisse bries door je relatie
› Een avond plezier en verbinding
› Samen leren over communicatie in je relatie
› Prikkelende oefeningen

In contact met jezelf zijn, terwijl je in contact bent met de ander

In deze kennismaking maken we een mini-reisje met jullie door verbinding, communicatie, verlangen… Op een speelse en actieve manier, gaan we samen met jullie op onderzoek. Uit de automatische piloot terug naar de liefde!

Deze kennismaking is helemaal GRATIS! Als je je hebt aangemeld, ontvang je een zoomlink van ons!

Klik hier om je aan te melden!

Miracle Zoom Room

Tijd

10/10/2023 20:30 - 22:00

Locatie

Miracle Zoom Room

Other Events
0