Family Cacao ceremony

zo01jan14:00zo17:0014:00 - 17:00 Family Cacao ceremonyVerbind samen met jouw familie met de liefdevolle cacao!Miracle Life, Prinses Beatrixlaan 23, Den HaagLive / Online eventLive evenement

Evenement details

Hoe kan je het nieuwe jaar beter beginnen, dan samen met jouw tribe? Op 1 januari 2023 nodigen we jou in Zoetermeer uit om samen met je gezin, te genieten van een familie-cacao-ceremonie, een zachte, kindvriendelijke meditatiereis (het thema staat nog niet vast) en gezellig en liefdevol samenzijn!

We nodigen jou uit om samen te verbinden met de cacao en jouw instrumenten mee te nemen, want we willen namelijk niet alleen connecten met de kracht van de heilige cacao, maar ook met muziek en geluid.
We vertellen waar de cacao vandaan komt, wat de werking van de cacao is en we nemen jou en jouw kindje(s) mee op een kort reisje in een ceremonie.

Voor de kinderen schenken we chocomelk en de volwassenen drinken speciaal bereidde ceremoniële cacao.

Meld je aan van tevoren, zodat we weten hoeveel cacao we kunnen voorbereiden en hoeveel bekers warme choco voor de kleintjes.
Wij vragen een bijdrage voor de cacao welke je cash of via een tikkie ter plaatse kunt voldoen. (richtprijs is 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor een kind).

Miracle Life

Tijd

(Zondag) 14:00 - 17:00

Locatie

Miracle Life

Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag

Other Events
0