Family Cacao Celebration met Workshop 'Zien zonder ogen'

zo10dec14:00zo17:0014:00 - 17:00 Dit evenement is afgelopenFamily Cacao Celebration met Workshop 'Zien zonder ogen'Miracle Life, Prinses Beatrixlaan 23, Den HaagLive / Online eventLive evenementNederlands / EngelsLanguage could be mixed NL/EN,Taal = Nederlands

Evenement details

Vanuit de behoefte om met andere (grote) mensen en kinderen samen te zijn, het gevoel van een tribe te creëren en een mooie invulling te geven aan de zondag organiseren wij weer een family Cacao Celebration.

Op zondag 10 december nodigen we jou dan ook in Zoetermeer uit om samen met je gezin, te genieten van een familie-cacao-ceremonie, een zachte, kindvriendelijke meditatiereis en gezellig en liefdevol samenzijn!

En dit wordt een hele bijzondere editie, want… rapapa, rapapa… we hebben een speciale gast, die voor de kinderen, een workshop “Zien zonder ogen” verzorgt. Waaaaaat? Zien zonder ogen? Dat kan toch helemaal niet? Wel dus! Er is een trainingsmethode waarin het onmogelijke mogelijk blijkt te zijn. Kinderen die lezen, voetballen, en zelfs door het verkeer fietsen met een lichtdicht masker.

De workshop voor kids wordt verzorgd door Indy Thijn. Indy werkt als kindercoach en intuïtief begeleider, met als specialiteit: “Zien zonder ogen”. Zien zonder ogen is het (her)ontdekken van het innerlijke zicht door spel en ontspanning. Het heeft talloze voordelen voor jouw kind, maar dat zal ze zelf zondag vertellen.

We nodigen jou uit om samen te verbinden met de cacao en jouw instrumenten mee te nemen, want we willen namelijk niet alleen connecten met de kracht van de heilige cacao, maar ook met muziek en geluid.
We vertellen waar de cacao vandaan komt, wat de werking van de cacao is en we nemen jou en jouw kindje(s) mee op een kort reisje in een ceremonie.

Voor de kinderen schenken we chocomelk en de volwassenen drinken speciaal bereide ceremoniële cacao.

Meld je aan van tevoren, zodat we weten hoeveel cacao we kunnen voorbereiden en hoeveel bekers warme choco voor de kleintjes.

Tickets voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen onder de 3 zijn uiteraard van harte welkom en krijgen een kopje warme chocomelk, maar kunnen niet actief meedoen met de workshop van Indy. Voor deze kindjes is er voldoende speelgoed aanwezig en ze mogen natuurlijk kijken of in de cirkel bij de grote mensen zitten 😀

Miracle Life

Tijd

10/12/2023 14:00 - 17:00

Locatie

Miracle Life

Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag

Other Events

Ticket voor magie

Kies je tickets zodat we weten wat we voor jullie voor kunnen bereiden

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

0