Etheric Body Alignment Pt. 2

wo03mrt19:30wo22:0019:30 - 22:00 Dit evenement is afgelopenVerplaatst naar onlineEtheric Body Alignment Pt. 2Verbinden met je oorsprong!Zoom link volgt!Miracle Zoom RoomLive / Online eventOnline evenement

Online evenement details

Wat was het weer magisch! Ben je er de volgende keer ook bij?

Evenement details

Align, center and reconnect to your spirituality and the cosmos
Wanneer je deel 1 van “Alignment & Embodiment” hebt gevolgd, dan heb je ervaren hoe het is als jouw mentale, emotionele en energetische lichamen op z’n plek vallen. In dit deel gaan we op zoek naar ons spirituele en kosmische lichaam en zielsdelen. Onderdeel van jouw spirituele en kosmische lichaam is als het ware jouw ‘onderbuik gevoel’, intuïtie of wat vaker wordt omschreven als het Hogere Zelf. Herken je het gevoel dat er iets niet klopt bij iemand of in een bepaalde situatie? of je loopt een kamer binnen en je voelt dat er spanning hangt? Je kunt het wel voelen, maar je kunt niet je vinger erop leggen wat het is. Blijf jij aanwezig in jouw lichaam op het moment dat je dit voelt, blijf je in de ruimte aanwezig waar de spanning hangt of vertrek jij? (letterlijk en/ of figuurlijk) Ga je toch in zee met iemand waarvan je het gevoel had, daar klopt iets niet?

Het kan zijn dat je niet volledig in lijn bent met jouw spirituele lichaam en daardoor niet in lijn met jouw IK handelt op dat moment. Ken je de rust en misschien wel bijna heimwee als je op een donkere plek het heelal eens goed in je opneemt? Alle mysteries die daar nog voor ons verborgen liggen? Veel mensen ervaren zelfs een gevoel van ‘niet thuis horen op aarde’. Dit gevoel kun je hebben gehad van kleins af aan, maar kan zich ook aandienen later in het leven. Je vraagt je af wat je hier komt doen, wat jouw essentie is. In het verbinden met jouw kosmische lichaam en zielsdelen kun je een gevoel van thuis komen ervaren. Waar we in energie ons kunnen verbinden via ons stuitchakra met de aarde, kunnen we ons ook via het kruinchakra verbinden met de kosmos, de bron. Middels deze verbinding kun je je dieper verbinden met jouw IK, met waar we vandaan komen en met wie jij diep van binnen bent. 

Deze sessie is iets voor jou als je:
› Alignment & Embodiment deel 1 hebt gevolgd (voorwaarde voor deelname aan Part 2)
› je aangetrokken voelt tot de sterrenhemel
› je niet thuis voelt hier op aarde
› op zoek wilt gaan naar wie je werkelijk bent
› je meer voelt, hoort en/of ziet dan volgens “de norm” normaal is
› meer zou willen vertrouwen op jouw intuitieMiracle Life biedt deze groeps-re-alignment online aan.

Wat kan je verwachten?
› Korte introductie
› Meditatie waarin Chantal en Maarten jullie meenemen op reis naar jullie spirituele & kosmische lichamen en ze samen met jullie opnieuw uitlijnen en vastzetten. 
› Korte deelronde en pauze
› Meditatie waarin we op zoek gaan naar verloren zielsaspecten en waarbij we deze samen met jou terug brengen in jouw lichaam en je verbinden met deze aspecten.
› Spelen met energie, het verbinden met diverse energie velden.
› Korte deelronde 

AfsluitingAanvullende informatie:
› De Zoom Room is om 19.30 open. 
› We starten stipt om 19.45 uur, dus handig om kort na 19.30 in te loggen
› We wisselen tussen liggende healing en zittende meditatie
› Zorg voor een volle laptop/telefoon met hemdsetje of verbonden met je speakers
› We adviseren lekker relaxed zittende kleding
› Evt een flesje water voor bij je matje

Miracle Zoom Room

Tijd

03/03/2021 19:30 - 22:00

Locatie

Miracle Zoom Room

Other Events

Ticket voor magie

Alleen toegankelijk na het volgen van Etheric Body Alignment Pt.1

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

0