Cacao Ceremonie & Transformative Journey

zo09apr14:00zo18:0014:00 - 18:00 Dit evenement is afgelopenCacao Ceremonie & Transformative JourneyAnother amazing Miracle Life & Inti Wasi Co-creation!!Miracle Life, Prinses Beatrixlaan 23, Den HaagLive / Online eventLive evenement

Evenement details

Laat de cacao je hart openen, laat de soundscape je meevoeren naar andere werelden en verbind met jouw Pillar of Light

Aho mooi Sterrenwezen✨,

Na een schitterende eerste co-creatie met Inti Wasi, gaan we eind maart samen voor een sterk nieuw programma! Opnieuw een prachtige cacao ceremonie, een diepe sound journey en een krachtige transormatieve reis met Maarten. Het thema is ‘ Pillars of Light.

We nodigen je dus nu alvast uit voor onze volgende Sacred Cacao ceremony, om een reis naar binnen te maken, een reis in je bewustzijn en een reis naar ons hart. 

❤

Wat is heilige Cacao?
Cacao wordt al eeuwen gebruikt door de Maya’s en Azteken, die de heilige Cacao als medicijn beschouwen. Cacao vindt haar originele oorsprong dan ook in Maya/Azteken-land, nu beter bekend als Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Rouwe cacao is een van de gezondste groente op Moeder Aarde en wordt door de inheemse volkeren die ermee werken dan ook benoemd als Voedsel der Goden.

Cacao heeft talloze voordelen voor het lichaam waaronder oa, het verjongen van cellen, het verlaagt stres, ontstekingsremmend, maakt dopamine aan, heeft de meest hoge waarde aan antioxidanten en zo gaat de lijst eindeloos door. Maar wat Cacao vooral doet is zorgen voor je hart. Het brengt je op een subtiele en zachte manier naar je hart en nodigt je uit zelf je hart te openen.

Wat is een transormatieve reis?
Chantal en Maarten hebben diverse technieken in huis, om in je bewustzijn op reis te gaan. Met visualisaties krijg je inzichten in je eigen bewustzijn, je zou kunnen kijken op het speelbord van jouw leven, je kan met verschillende vormen van multidimensionaal bewustzijn kunnen verbinden, zoals de energie van moeder aarde.

De gehele ceremonie zal een co-creatie zijn van Inti Wasi en Miracle Life. De Cacao Ceremony zal door Inti begeleid worden met verschillende sjamanistische klanken, instrumenten en inheemse liederen.

Matrasjes/matjes en kussentjes zijn aanwezig. Neem gerust iets mee, om het je jezelf extra comfortabel te maken.
De cacao heeft de mooiste werking, als je met een nuchtere maag komt of licht gegeten hebt. En als je niet afgeleid wordt door knellende kleding.

Inloop is vanaf 13.30 uur. Om 14.00 zal de ceremonie beginnen. De ceremonie zal ongeveer 3,5uur tot 4 uur duren.

We ontvangen je graag in onze tempel aan de Eleanor Rooseveltlaan 25 in Zoetermeer. Miracle Life bevindt zich in het linker gebouw. Bel of app ons als je voor de deur staat (ons nummer staat naast de deur), dan komt iemand je halen.

Miracle Life

Tijd

09/04/2023 14:00 - 18:00

Locatie

Miracle Life

Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag

Other Events

Ticket voor magie

Jaahh! Neem me vier uur mee op reis met hartopenende Cacao, een prachtig soundbath en een krachtige uitlijning!

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

0