Cacao Ceremonie & Connect to the power of your ancestors

do29dec12:30do17:0012:30 - 17:00 Dit evenement is afgelopenCacao Ceremonie & Connect to the power of your ancestorsAangeboden door Miracle Life & Inti WasiMiracle Life, Prinses Beatrixlaan 23, Den HaagLive / Online eventLive evenement

Evenement details

Laat de cacao je hart openen, laat de soundscape je meevoeren naar andere werelden en laat de kracht van je voorouders door je heen vloeien

Aho mooi Sterrenwezen✨,

Midden in de periode van familieverplichtingen, bieden we een moment helemaal voor jou! Waarin je je mag openen voor de kracht van de heilige Cacao. Waarin je je mag onderdompelen in een soundscape en inheemse liederen met Inti Wasi. En waarin Chantal en Maarten je meenemen in een Gamechanger Reis om je helemaal uit te lijnen met je familiesysteem. Zodat je met de kracht en support van je hele voorouderlijn door je heen, het nieuwe jaar in kan.

Met deze intentie nodigen wij jullie graag uit voor deze winter Sacred Cacao ceremony, om een reis naar binnen te maken, een reis met onze voorouders te maken, via de reis naar ons hart. ❤

Wat is heilige Cacao?
Cacao wordt al eeuwen gebruikt door de Maya’s en Azteken, die de heilige Cacao als medicijn beschouwen. Cacao vindt haar originele oorsprong dan ook in Maya/Azteken-land, nu beter bekend als Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Rouwe cacao is een van de gezondste groente op Moeder Aarde en wordt door de inheemse volkeren die ermee werken dan ook benoemd als Voedsel der Goden.

Cacao heeft talloze voordelen voor het lichaam waaronder oa, het verjongen van cellen, het verlaagt stres, ontstekingsremmend, maakt dopamine aan, heeft de meest hoge waarde aan antioxidanten en zo gaat de lijst eindeloos door. Maar wat Cacao vooral doet is zorgen voor je hart. Het brengt je op een subtiele en zachte manier naar je hart en nodigt je uit zelf je hart te openen.

Wat is een Gamechanger Reis?
In een krachtige visualisatie nemen Chantal en Maarten je mee naar het spelbord van jouw leven. We gaan in het quantumveld kijken hoe jouw spel is ingericht en wat er nodig is, om jouw spel zo in te richten dat de energie zo moeiteloos mogelijk voor je mag stromen.
In deze reis gaan onderzoeken hoe je in “de Fontein” staat (geleend van het boek De Fontein van Els van Steyn) en hoe de stroom van je familiesysteem je al of niet mag voeden en steunen. En aangezien het een GameChanger reis is, gaan we natuurlijk op zoek naar de meest liefdevolle en krachtige situatie voor alle betrokkenen.

De gehele ceremonie zal een co-creatie zijn van Inti Wasi en Miracle Life. De Cacao Ceremony zal door Inti begeleid worden met verschillende sjamanistische klanken, instrumenten en inheemse liederen. Chantal en Maarten nemen jullie mee in de reis met jouw voorouders.

Matrasjes/matjes en kussentjes zijn aanwezig. Neem gerust iets mee, om het je jezelf extra comfortabel te maken.
De cacao heeft de mooiste werking, als je met een nuchtere maag komt of licht gegeten hebt. En als je niet afgeleid wordt door knellende kleding.

Inloop is vanaf 12.00 uur. Om 12.30 zal de ceremonie beginnen. De ceremonie zal ongeveer 3,5uur tot 4 uur duren.

We ontvangen je graag in onze tempel aan de Eleanor Rooseveltlaan 25 in Zoetermeer. Miracle Life bevindt zich in het linker gebouw. Bel of app ons als je voor de deur staat (ons nummer staat naast de deur), dan komt iemand je halen.

Miracle Life

Tijd

29/12/2022 12:30 - 17:00

Locatie

Miracle Life

Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag

Other Events

Ticket voor magie

Jaahh! Neem me vier uur mee op reis met hartopenende Cacao, een prachtig soundbath en een krachtige uitlijning!

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

0