13-manen Winter ❄️

za14jan10:00za17:0010:00 - 17:00 Dit evenement is afgelopen13-manen Winter ❄️Een winter seizoen verbinden met jouw vrouw-zijnLive / Online eventLive evenement

Evenement details

Beeld: Maarten Huisman

Het 13-manen programma verdeelt zich over 4 seizoenen. De start was in de herfst en we zijn aangekomen in de winter.

Winter
Het seizoen om naar binnen te keren, om rust te pakken. We duiken o.a. dieper in onze baarmoeder, waar jij je verbindt met haar door een meditatie en een ceremonie (de Rite van de Womb, Munay Ki) tijdens de live dag. Ook verbinden we ons met onze innerlijke wereld, door te voelen in ons lichaam. Waar voelt het soepel en waar houdt ons lichaam spanning vast. We gaan daarin zelf voelen in ons lijf o.a. door bewegen. Dit doen we door Pelvic flow, bewegingen vanuit het bekken wat een combinatie is tussen Pilates, yoga, dans en dierlijke bewegingen.

Daarnaast is de winter guide gevuld met;
❄️ Spelen met de vrouwelijke energie, verdieping op de herfst
❄️ Sexuele Anatomie, waar je meer leert over jouw fysieke maar ook energetische seksualiteit
❄️ Meditaties, o.a.; baarmoeder verbinding met adem
❄️ Pelvic flow, bewegen vanuit het bekken. (thuis oefeningen)
❄️ Informatie over de volle manen in de winter
❄️ Het archetype van de mystieke vrouw
❄️ We duiken dieper in op de winter cyclus, waarbij we de winter als seizoen vergelijken met onze innerlijke winter; de menstruatie zelf

Dit winter seizoen bestaat uit een live dag op 14 januari, een winter guide en 3 Moon calls. De guide staat boordevol met oefeningen, informatie, lectures en opdrachten om zelf in jouw eigen omgeving te lezen, luisteren en uitvoeren. De Moon calls zijn via zoom en vallen op de volle maan avonden. Hier gaan we ons verbinden met de energie van de maan en delen we een ritueel en meditatie.

Het hele seizoen boek je nu voor € 222,-

Mocht je alleen de live dag mee willen doen of alleen toegang willen tot de guide, laat dit ons dan weten via een bericht.

Tijd

14/01/2023 10:00 - 17:00

Ticket voor magie

Ticket geldig voor 1 mooie vrouw

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

Geef een reactie

0