13-manen (start oktober)

09okt(okt 9)08:0017sept(sept 17)08:0013-manen (start oktober)Een jaar lang verbinden met jouw vrouw-zijn

Tijd

Oktober 9 (Zondag) 08:00 - September 17 (Zondag) 08:00

Locatie

Miracle Life @ the Haven

Eleanor Rooseveltlaan 3

Evenement details

Een jaar lang verbinden met ons vrouw-zijn.

Samen… dat is onze allergrootste wens. Samen met jou, ons vrouw-zijn eren en omarmen. In deze maatschappij ervaren wij veel competitie, misgunnen, onduidelijkheid in communicatie, actiegerichtheid en rennen wanneer het startschot gaat, maar verlangen wij allen naar meer verbinden met elkaar op een eerlijke en open manier. Dit is een hele grote reden waarom wij deze reis met jou willen maken.

13 manen lang komen we samen (4x live en 13x online), waar we ons gaan afstemmen op de originele energie van de vrouw; die van overgave, afstemmen, ontvangen, flowen, stromen en dansen.

We brengen de 13-manen kalender terug, waardoor je beter kunt afstemmen op jouw eigen cycli en dat van de natuur. Wijsheid wat wij als (mens) vrouw grotendeels vergeten zijn, proberen wij op een heldere manier terug te brengen, jou dit te laten herinneren. Ergens in jou zit namelijk deze wijsheid (deels) verborgen. Onze intentie is om dit samen met andere vrouwen te openen, te verbinden hierin, te herkennen en beter te luisteren naar de wijsheid die in ons ligt.
Het 13-manen traject, waar we verbinden met elkaar door mooie oefeningen in de groep. We dansen, bewegen, leven, leren met en van elkaar. Het jaar verdelen we in 4 blokken, namelijk de jaargetijden:

Herfst
Het seizoen waar we loslaten wat niet meer dient, waar we d.m.v. verschillende meditaties en oefeningen gaan kijken naar ons leven, waardoor we gaan voelen wat stroomt en waar het stilstaat, waar we onze energie op willen richten en wat we los willen laten.
Daarnaast houden we ons bezig met o.a.:
๐Ÿ Meditaties rondom ons innerlijk kind en de baarmoeder
๐Ÿ Geven we een introductie op polariteiten; de mannelijke en vrouwelijk energie in jou en hoe deze in jou beweegt
๐Ÿ Overtuigingen; welke overtuigingen heb jij omtrent vrouwen
๐Ÿ Verbinden met sensualiteit en plezier met jezelf
๐Ÿ Collectieve vrouwenwond en geschiedenis van de vrouw

Winter
Het seizoen om naar binnen te keren, om rust te pakken. We duiken o.a. dieper in onze baarmoeder, waar jij je verbindt met haar door een meditatie en een ceremonie. (de Rite van de Womb, Munay Ki)
Daarnaast gaan we aan de slag met;
โ„๏ธ Spelen met de vrouwelijke energie, verdieping op de herfst
โ„๏ธ Sexuele Anatomie
โ„๏ธ Meditaties, o.a.; baarmoeder verbinding met adem
โ„๏ธ Pelvic flow, bewegen vanuit het bekken.

Lente
Het seizoen om naar buiten te gaan, te bloeien. De lente is bij uitstek het seizoen om meer van jezelf te gaan laten zien, te belichamen wie jij bent als vrouw. Wat doen we dit seizoen vooral;
๐ŸŒท Verdiepen van de vrouwelijke energie
๐ŸŒท Meditaties rondom baarmoeder, meet your future self
๐ŸŒท Verbinden met jouw sensualiteit en ervaren van plezier
๐ŸŒท Creatieve expressie (tijdens live dag)
๐ŸŒท Opdrachten rond het thema; jezelf laten zien

Zomer
De zomer staat in het teken van stralen, jezelf laten zien, expressie geven aan jezelf. De zomer is het seizoen waar we volledig naar buiten treden met wie we zijn, waar we flirten met het leven en waar we onze focus hebben op de wereld om ons heen.
โ˜€๏ธ Belichamen van jouw vrouwelijke energie, het volledig voelen
โ˜€๏ธ Meditaties rondom baarmoeder en ….
โ˜€๏ธ Het volledig voelen en ervaren van jouw eigen seksualiteit
โ˜€๏ธ Dansen, shinen en diverse verrassende opdrachten
โ˜€๏ธ Vuur ceremonie

Elk seizoen verbind jij je met jouw sensualiteit en verdiepen we het ervaren van plezier, houden we volle maan rituelen en werken we met de energie van de cycli. Ook werken we met kruiden, archetypes en bieden we meer info over de cyclus (menstruatie in combinatie met de cyclus van de natuur).

Tijdens 4 live bijeenkomsten komen we samen met o.a. hart-sharings, dans, meditaties, womb healing, creatief spel/therapie en beweging vanuit het bekken. Deze live dagen zijn super belangrijk om kennis te maken met andere vrouwen in samen zijn, waarin iedereen ruimte krijgt voor proces, spel, zichzelf uiten en volledig vrouw mogen zijn. Dit in samen zijn met sisters, waarbij we elkaar dragen, elkaar upliften en elkaar steunen wanneer nodig.

Data live dagen:
๐ŸŒ™ 23 oktober 2022
๐ŸŒ™ 7 januari 2023
๐ŸŒ™ 8 april 2023
๐ŸŒ™ 8 juli 2023

13 Moon calls waarin we prachtige maan rituelen met jullie delen, meditaties begeleiden en kennis met jullie delen.

Een werkboek ligt voor jullie klaar, waar je in jouw eigen tempo diverse video’s met informatie kunt vinden, meditaties om te verbinden met jouw hart, baarmoeder, yoni. We bespreken topics als; polariteit (mannelijke en vrouwelijke energie), de wonderen van de cyclus, maar ook halen we oude wijsheid terug naar jouw vrouw-zijn., naar jouw lichaam, mind en ziel. Ook prikkelen we jouw senses door sensuele en voel-oefeningen met en voor jezelf te doen.

Kortom een compleet programma voor jou om jezelf beter te leren kennen en te verbinden met andere mooie vrouwen op deze reis naar binnen. Binnen waar jouw eigen wijsheid zich bevindt, waar je je gedragen kunt voelen door andere vrouwen.

Voor deze 13-manen, een jaar lang, kun je 3 verschillende tickets kiezen:

  • Ticket waarbij je alleen toegang krijgt tot het werkboek. Dit ticket kun je per seizoen ook starten en volgen, 13 manen lang.
  • Ticket waarbij je toegang krijgt tot het werkboek, 13 moon calls op de volle maan dagen en 4 live bijeenkomsten hebt (in elk seizoen 1).
  • Ticket VIP; dit is het ticket waar al het voorgaande inzit, maar je jouw reis kunt verdiepen met 4 privรฉ sessies. Energetisch werk, extra baarmoeder healing, massages, coaching etc.

We hopen je te zien met onze start in oktober!!
๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›Liefde voor jou mooie vrouw๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›

Ps. alleen het basic ticket is op deze manier te boeken. Heb je interesse in alleen het werkboek of wil je meer info over het VIP traject, stuur ons dan een bericht.

NB. heb je op dit moment niet de financiรซle mogelijkheden, neem contact met ons op, we kunnen namelijk met je meedenken en per seizoen een betaling regelen. Dus voel je een JAAAA hier wil ik bij zijn, stuur ons dan een bericht.

Totaal prijs in 1x is 888,- Euro.
Per seizoen betaal je 222 Euro, dit is tevens de aanbetaling ๐Ÿ˜€

Je vindt het herfst seizoen in de evenementen, welke je dus ook los kunt boeken.

Ticket voor magie

1 ticket is geldig voor 1 mooie vrouw

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

Organisator

Miracle Life

info@miracle-life.nl

Learn More