13-Manen Live dag 14 januari

14jan10:0017:0013-Manen Live dag 14 januariLive dag waar we dieper naar binnen keren

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 17:00

Evenement details

Picture by Tony Ross

Het 13-manen programma verdeelt zich over 4 seizoenen. De start was in de herfst en we zijn aangekomen in de winter. 

Winter
Het seizoen om naar binnen te keren, om rust te pakken. We duiken o.a. dieper in onze baarmoeder, waar jij je verbindt met haar door een meditatie en een ceremonie (de Rite van de Womb, Munay Ki) tijdens de live dag. Ook verbinden we ons met onze innerlijke wereld, door te voelen in ons lichaam. Waar voelt het soepel en waar houdt ons lichaam spanning vast. We gaan daarin zelf voelen in ons lijf o.a. door bewegen. Dit doen we door Pelvic flow, bewegingen vanuit het bekken wat een combinatie is tussen Pilates, yoga, dans en dierlijke bewegingen.
Deze dag staat in het teken van samen zijn, elkaar ruimte geven, steunen. Onze ontwikkeling, struggles en wijsheid te delen in het seizoen dat we naar binnen keren, zoals een beer een winter slaap houdt. Ook besteden we aandacht aan de cyclus van de winter, de tijd van menstruatie. Hoe verhoudt dit winter seizoen zich met onze cyclus en hoe kunnen we dit als kracht inzetten in deze maatschappij?

Deze live dag boek je nu voor € 111,-

Mocht je het hele programma van de winter mee willen doen, boek dan het hele traject door 1 pagina terug te gaan. Wil je alleen toegang tot de guide, laat dit ons dan weten via een bericht.

Ticket voor magie

Ticket geldig voor 1 mooie vrouw

Prijs € 111,00

Hoeveel tickets -1 +

Totale prijs € 111,00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *