13 Manen - Lente, 3 maanden verdiepen in dit seizoen

za08apr10:00za17:0010:00 - 17:00 Dit evenement is afgelopen13 Manen - Lente, 3 maanden verdiepen in dit seizoenVerbind je met jouw innerlijke lente

Evenement details

Beeld: Maarten Huisman Photography

Het 13-manen programma verdeelt zich over 4 seizoenen. De start was in de herfst waar we ons verdiept hebben in het loslaten wat ons niet meer dient. In de winter verdiepten we ons in cocoonen, het naar binnen keren, de menstruatie, opschonen en nu zijn we aangekomen in de lente.

Lente
Het seizoen om weer om je heen te gaan kijken en meer naar buiten te gaan, te bloeien. De lente is bij uitstek het seizoen om meer van jezelf te gaan laten zien, te belichamen wie jij bent als vrouw. Wat doen we dit seizoen vooral;
???? Spelen met de vrouwelijke energie, verdieping op de herfst en winter
???? Meditaties, o.a.; baarmoeder verbinding met adem
???? Meditaties; meet your future self
???? Pelvic flow, bewegen vanuit het bekken afgestemd op de lente. (thuis oefeningen)
???? Creatieve expressie (tijdens live dag)
???? Opdrachten rond het thema; jezelf laten zien
???? Informatie over de volle manen in de winter
???? Het archetype van de lover
???? We duiken dieper in op de lente cyclus, waarbij we de lente als seizoen vergelijken met onze innerlijke lente; de folliculaire cyclus.

Dit winter seizoen bestaat uit een live dag op 8 april januari, een lente guide en 3 Moon calls. De guide staat boordevol met oefeningen, informatie, lectures en opdrachten om zelf in jouw eigen omgeving te lezen, luisteren en uitvoeren. De Moon calls zijn via zoom en vallen op de volle maan avonden. Hier gaan we ons verbinden met de energie van de maan en delen we een ritueel en meditatie.

Het hele seizoen boek je nu voor € 222,-

Mocht je alleen de live dag mee willen doen of alleen toegang willen tot de guide, laat dit ons dan weten via een bericht.

Tijd

08/04/2023 10:00 - 17:00

Ticket voor magie

Ticket geldig voor 1 mooie vrouw voor het hele lente seizoen

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement

Geef een reactie

0