Welkom prachtige vrouw!

Tijdens 4 live dagen gaan wij verbinden met ons zelf, via de cycli van het leven om ons heen en onze eigen cyclus. We verbinden met elkaar door mooie oefeningen in de groep. We dansen, bewegen, leven, leren met en van elkaar. 13 zoom calls waarin we prachtige maan rituelen met jullie delen en meditaties begeleiden, kennis met jullie delen. Een werkboek ligt voor jullie klaar, waar je in jouw eigen tempo diverse video's met informatie kunt vinden, meditaties om te verbinden met jouw hart, baarmoeder, yoni. Ook prikkelen we jouw senses door sensuele/ seksuele oefeningen met en voor jezelf te doen. Kortom een compleet programma voor jou om jezelf beter te leren kennen en te verbinden met andere mooie vrouwen op deze reis naar binnen.
Show More

Jouw reis door de 13 manen

Introductie
Hierin leggen we in een korte video uit wat het 13-manen traject inhoudt en wat we gedurende deze tijd gaan uitwerken met elkaar.

  • Video met introductie
    02:03

Herfst
In dit jaargetijde gaan we aan de slag met onze eigen herfst. Een periode van loslaten. Waar sta jij nu? wat dient nog wel en niet meer in jouw leven? Laat los wat je achter wilt laten en meet your future self!

Winter

Lente

Zomer

Free
Free access this course
Enrollment validity: Lifetime