Thuis komen in jezelf – Pillars of Light Mission

In deze superkrachtige co-creatie gaan we, samen met jou, op zoek naar jouw etherische lichamen om ze letterlijk thuis te brengen in jouw fysieke lichaam.

Je mentaal, emotioneel en energetische lichaam zijn bewustzijnsvelden die IN het lichaam zorgen voor het werkelijk aanwezig kunnen zijn bij je gedachten, je emoties en je energetische verbindingen. Bij veel mensen zijn deze lichamen niet uitgelijnd, waardoor ze vaak uit hun lichaam schieten, niet thuis zijn, overgevoelig en snel overprikkeld zijn en eind van de dag doodmoe zijn. Deze alignment heeft inmiddels ruim 200 prachtige zielen een meer solide basis gegeven waarop doorgebouwd kan worden.

Ook op deze Alignment wordt inmiddels doorgebouwd; het is de basis geweest voor onze Pillars of Light Mission. En omdat we die missie hebben, om zoveel mogelijk mensen diep te verbinden met moeder aarde en hun oneindige liefde, krijgen jullie niet alleen deze basis-alignment, maar de volledige Pillars of Light activatie. Ruim drie uur aan helende meditatie, inzichten, een verruiming en grote schoonmaak van je chakrasysteem en nog veel meer.

Onze missie bestaat uit twee delen. We komen naar je toe om jou te helpen voor te bereiden op, of sterker te maken in je taak als lichtdrager. Als dit klaar is, komen we met alle pilaren samen en activeren we het netwerk. We sluiten onszelf aan en maken een grid van liefde waarmee we ons gaan richten op een magische prachtige wereld.

Jij bent het! Jij bent een pilaar van licht en liefde.