Burnout en je kerncentrale

Je hebt een meltdown van je kerncentrale.

“Kerncentrale? Waarom zeg ik kerncentrale? Ik gebruik die metafoor nooit!” zeg ik hardop tegen de dame die ik aan de telefoon heb. Ik ben zojuist een distance healing gestart, met een een prachtige heldere dame. Omstandigheden hebben haar ergens in het schemergebied tussen overspannen en een burn-out gebracht.

Zij vertelt over het contact met haar hart, dat nagenoeg verdwenen is, dat ze zichzelf kwijt is. Ik vertel over overprikkeling, de fight/flight response die bij burnouts veel te lang actief is geweest en ik hoor het woord kerncentrale uit mijn mond komen. Okay! Game on! Want dit is hoe wij werken en dit is waar de magie begint.

Ik volg het woord kerncentrale en vraag hardop ‘Wat doet een kerncentrale?’ Mijn eigen antwoord is ‘kernfusie! Nee, wacht! Kernsplitsing… ohhh, is jouw kern gesplitst?’ Zo voelt het wel vaak, beaamt mijn klant. Okay, op zich wel logisch, maar wat is dan je kern? Ik vraag de wichelroedes ‘is dat het energetisch lichaam?’ Nee! ‘Is dat je hartchakra?’ Nee! ‘Is het je… ‘ Ik wacht even af wat ik hoor binnenkomen en door de telefoon hoor ik ‘Is het mijn Hara?’ Je Hara? Ik heb het woord geloof ik ooit gehoord, maar weet niet wat het is. ‘Hara is de Japanse benaming voor Dan Tien, je buikholte, je centrum, legt mijn klant uit.’ De wichelroedes antwoorden dat inderdaad de Hara gesplitst is. En zoals zo vaak, heb ik geen idee wat het is, wat het resultaat is of wat er gedaan moet worden. In dit leven welteverstaan. Mijn hoger zelf heeft dit al 1000 keren gedaan natuurlijk en daar vertrouw ik blind op.

Ik wacht af… ineens hoor ik me vragen over een erfbanvloek. Aan mijn klant en aan de wichelroedes. Herkenning bij de klant en een heldere ja van de wichelroedes. Die kunnen we kantelen, maar niet in het uur dat geboekt is. Althans, zowel vaders als moeders voorouderlijn opschonen, zodat het hele systeem geschoond wordt, dat kost tijd. Één aspect van deze vloek (dragen van deze vloek betekent onder andere, dat jouw beschermengel veld niet beschermt tegen ongeluk, maar tegen geluk) is snel op te lossen. Maar het ongeluk van de hele bloedlijn waaruit de vloek is voortgekomen, blijft dan duwen. De wichelroedes geven duidelijkheid. De erfbanvloek van de klant zelf oplossen, later in de voorouderlijnen duiken en daarna terug naar de kernsplitsing.

Ik vertel over het gekantelde beschermengelveld. Ik zie het op een bepaalde manier en zij ziet het anders. Net zoals alles is, wat we ervaren een vertaling van energie die waargenomen wordt en in een bepaald beeld, woord, geluid, kleur of wat dan ook omgezet wordt in ons brein (denk ik). Wat ik ervaar is dus niet per definitie, wat de ander ervaart. Niet in dit werk, maar ook niet in onze aardse realiteit.

Mijn klant kan prachtig meekijken en neemt mij op haar beurt mee in haar perceptie. Elk proces is samenwerking en ik geniet hier zo van! Zij ziet dit veld als een cirkel om haar hoofd. We puzzelen wat in het rond, hoe de instellingen van dit energieveld weer teruggekanteld kunnen worden en de de vraag komt op: hoort het beschermengelveld wel om haar hoofd te zitten? Nee dus. Rond haar hart? Nee… natuurlijk. Hoort het rond haar Hara te zitten? Dat blijkt te kloppen en als we het verplaatsen draait het niet om als een stuur, het flipt niet als een pannenkoek, maar het keert zich binnenstebuiten. Briljant! Zo had ik het nog nooit gezien. Wat is dit toch magisch werk!

En direct na de omkering van dit veld, gaat er in haar Hara een rood licht branden. Haar vuur wordt weer ontstoken! Wow! Wat fantastisch. Vanuit dit vuur, zie ik een omgekeerde trechter, een ondersteboven tornado, de energie van het vuurtje omhoog stuwen naar haar hart. Ook haar hart licht op. Holy moly, haar hart wordt dus gevoed vanuit haar Hara. En volgens mij niet alleen bij haar. Wat een ontdekking weer. Een heerlijke energie stroomt door mijn kuiten en komt door mijn nek omhoog.

Maar wacht eens. De trechter loopt door en vanuit het hart ontstaat een andere tornado omhoog. Ik voel mijn kruinchakra heerlijk openen en… volg de contouren van de tornado naar boven. De lijnen buigen af en gaan helemaal naar beneden om daar te connecten met de ondersteboven tornado. Ohhh… we waren kennelijk aan het torusveld aan het werk, het electromagnetische veld dat vanuit het hart naar buiten straalt. Hebben we het torusveld hersteld? Is ons torusveld onze kerncentrale? Ja dus! Heeft het effect gehad? Jazeker! Direct voelde mijn klant haar energie toenemen, verbinding met haar hart… wow! Wat een magie weer.

We lopen nog even langs wat chakra’s omdat er nog wat blokkeert en nadat we daar aandacht aan hebben besteed sluiten we af. Wat een waanzinnig toffe sessie weer! Dit is waarom ons bedrijf Miracle Life heet. En waarom we in absurd korte tijd zo ongelofelijk veel mogen transformeren. Geen boekenkennis, geen opleidingen, geen protocollen en methodes. Source, het universum, gidsen, ons sterrenteam… een directe lijn en een open kanaal zijn. That’s it! En dat is leven. Ons leven. Hét leven. Doorlaten wat we wellicht in het moment niet begrijpen, maar wat gezien, gevoeld, gehoord wil worden. Als ervaring, zonder oordeel.

Deze sessie was gisteren en vandaag heb ik even bij haar ingecheckt. Ze heeft voor het eerst in tijden heel goed geslapen, ze zit vandaag echt lekker in haar energie. Ook met triggers in haar relatie vanochtend, kon ze haar energie met gemak weer op een lekker niveau optrekken en ze voelde zich helder en had nog meer bewustzijn van wat haar energie kostte en opleverde . En, niet onbelangrijk, ze had genoten van het proces.

Ik deel dit puur om jullie eens mee te nemen op een reis bij Miracle Life. Dit is een prachtig voorbeeld van hoe wij puzzelen, alles door ons heen laten komen en elk mogelijk puzzelstukje van alle kanten bekijken, om te zien of het ergens in past. Alles is namelijk lichtcode; wat de klant vertelt, wat wij vanbinnen horen, maar ook onbewust uitspreken, de tekst op een vrachtwagen die langs rijdt, een vogel die zich laat zien. Als het aandacht trekt, nemen we het in overweging, wat het ons kan vertellen. En wat wij daarin horen, is niet waar of waarheid. De puzzel is niet waterdicht of zelfs logisch. We krijgen een bepaalde stroom aan informatie en we geloven dat het universum precies laat weten wat we nodig hebben, om het gewenste resultaat te bereiken. Of elk puzzelstukje nou exact klopt of niet. En heel vaak komen we er op zulke momenten achter dat we iets gevonden hebben, dat voor heel veel mensen enorm zou kunnen helpen. Wat nog niet wil zeggen dat we ze ermee mógen helpen. Wellicht is het hoger doel dat een ander eerst allerlei processen door maakt.

0