Over Miracle Life

Wat is jouw grootste wens in dit leven? Hoe zou jij je leven willen ervaren? Wie zou je willen zijn? Welke beperkende gedachten zitten je in de weg en waar ga je heen, als je daar vrij van bent? Welke onbewuste blokkades zitten je fysiek, emotioneel, spiritueel, seksueel in de weg en hoe vrij zou je kunnen zijn zonder die barrières? Hoe kạn jij je hoogste potentieel leven?

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ons werkveld is zo divers, dat we gerust kunnen zeggen dat iedereen die er voor open staat, baat kan hebben bij ons energiewerk. Een persoonlijke aanpak, ouders met een hulpvraag voor hun kind, stellen die hulp in hun relatie kunnen gebruiken… echt van alles komt bij ons langs.

In het reguliere circuit komen velen niet structureel verder, omdat er naar emotionele, mentale of fysieke stukken gekeken wordt. Maar zelden wordt er gekeken of die terugkerende uitdagingen niet een onderliggende energetische /spirituele oorzaak hebben.

Blijft je hangen in piekeren? Heb je al tijden last van terugkerende gedachtenpatronen? Durf je niet te vertrouwen op je gevoel, of voel je eigenlijk nauwelijks omdat je hoofd zo actief is is, dat je niet aan voelen toekomt?
Je bent niet alleen! Ten eerste is ons geleerd dat slim zijn en goed kunnen denken, de manier is om succesvol te worden en het leven te begrijpen. We zijn dus volledig op ons hoofd gaan vertrouwen. Alleen aangestuurd door je ego of mogelijk zelfs factoren buiten jezelf, geeft ons hoofd maar al te vaak geen zuivere informatie. De grote beslissingen van het leven of de kleinste pietluttigheden kunnen menig mens eindeloos bezig houden en soms zelfs jaren in doffe ellende onderdompelen.

Angst, boosheid, verdriet, woede, schuld, maar ook toelaten van geluk en liefde. Iedereen worstelt er op zijn tijd wel mee. Maar als het je leven langdurig in zijn greep heeft, is het
hoog tijd voor actie.
Soms kan een psycholoog of goede coach uitkomst bieden, maar regelmatig haken sterke terugkerende emoties in op karma, overerfde familiestukken of trauma uit andere levens.
Diepe angst, grote triggers als onrecht, of eindeloos verdriet, dienen zich vaak echt aan om door jou opgepakt te worden en voor altijd op te ruimen. Ook afhankelijkheid in relaties is daar vaak aan gekoppeld. Tijd om op te ruimen?

Druk op je borst, kortademigheid / hoog ademen, steen in je maag, spanning op je middenrif, dichtgeknepen keel, een lege buik, nervositeit, laag libido, … Er zijn veel manieren waarop je lichaam kan laten weten, dat er iets niet lekker stroomt in je systeem. En zelfs duidelijke fysieke klachten zoals rugpijn, niet soepel bewegende gewrichten, zenuwpijn, slechte doorbloeding kunnen door onze behandelingen mogelijk verminderd of weggenomen worden. (Laat dit geen vervanging zijn voor een controle of behandeling door reguliere artsen.)
We kunnen werken aan blokkades die de energie niet lekker laten doorstromen en we activeren het zelfhelend vermogen dat het lichaam van nature al heeft, maar dat in de huidige tijd vaak door het lichaam vergeten is. Veel langdurig fysiek ongemak blijkt dan gekoppeld aan diepe systemen (van bijvoorbeeld angst, zelfafwijzing of trauma uit andere levens).

Als je zover bent gekomen met lezen, ben je zeker met een missie nu op aarde. Grote groepen gevoelige zielen hebben ervoor gekozen om in deze tijd een fysiek lichaam op aarde te bewonen. In rap tempo wordt de frequentie van moeder aarde en haar bewoners op dit moment verhoogd om een hele andere wereld neer te zetten. En jij bent ongetwijfeld een van hen. 

En met de nodige onprettige ervaringen uit andere levens, karma uit voorouderlijnen, gevoeligheid voor alles en iedereen om ons heen en zielscontracten over wat voor diepe modder je hier komt opruimen, is het voor veel !wijze oude nieuwsgierige zielen” verre van makkelijk (geweest). Dit alles heeft vaak invloed op alle hierboven beschreven aspecten. Fysieke pijnen en diepe emotionele en mentale stukken zijn eerder regelmaat dan uitzondering. Dit is onze opleiding. We zijn aan het leren hoe we onszelf hiervan kunnen losbreken, zodat we er daarna anderen mee kunnen helpen.

Met een sterke connectie met je oorsprong, is het nog ingewikkelder, om iets van deze gekke wereld te maken. Velen snappen echt niet wat ze hier doen, willen misschien zelfs liever weg hier. En we hebben werk te doen; liefde en licht in grote hoeveelheden binnenhalen, verankeren en verspreiden, net zoals we bij Miracle Life doen.

Door te herinneren waar je vandaan komt en wat je hier kwam doen, vallen heel vaak ineens grote puzzelstukken op hun plek. Thuis komen in jezelf. Ineens hoef je niet meer weg om iets van jezelf te zoeken en is er een diep weten dat je het juist hier in deze gekte komt brengen. Laat ons helpen om thuis te komen in je essentie.

X
X